Blokada:wywołam burzę.
Napisano Ponad rok temu
Komuś sie w portfelu moze zawęzic po tym temacie ?
Nie dotyka on tematyki Kung Fu ?
A może po prostu obnaża pewne sprawy ?
Napisano Ponad rok temu
ale sa tez i ci, ktorzy wspominaja moje slowa i przyznaja mi racje. nie mylilem sie co do parteru w Weng Chun
- "kto nie widzi ten slepy" -
burza dopiero sie zacznie
Napisano Ponad rok temu
dla mnie temat hoffmanna i opatow to juz historia - mimo tego widze, ze co niektorzy nadal maja 'klapy' na oczach.
ale sa tez i ci, ktorzy wspominaja moje slowa i przyznaja mi racje. nie mylilem sie co do parteru w Weng Chun
- "kto nie widzi ten slepy" -
burza dopiero sie zacznie
"Klapy"- nie raczej soczewki kontaktowe nosze. Po prostu zapadły mi w pamięć pewne artykuły. Skoro jest parter to jest okazja do niezłej kasy- proponuje ogłosic w NYC, że jest w WC parter a nawet przejsc sie do renomowanej szkoly Bjj i pokazac ten parter po czym zalozyc filie szkol i money poleci jak manna z nieba
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś chce się nauczyć walki w parterze to szkoła WC jest ostatnim miejscem do którego powinno się udać.
Czytałem kiedyś na jakimś forum, że niektórzy fanatycy WC śpią na stojąco (!) w tej charakterystycznej postawie (była nazwa po chińsku ale nie pamiętam)...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zorro to było pierwsze i ostatnie ostrzeżenie !!!
Faktycznie o jedno słowo na "s" za dużo sorki
Ale co do likwidacji tematów to chyba miałem rację kilka tygodni temu znalazłem temat "uliczna sanda" - zadałem pytanko dotyczące jednego z ćwiczeń ze sztangą jakie tam były prezentowane bo moim zdaniem tak wykonane było wręcz zabójcze dla kręgosłupa, po moim poście dołączyła się jakaś dwójka pogadali sobie ostro i cały temat poszedł do kosza.
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę dalej w końcu aż tak źle chyba jeszcze nie było, a takie przerywanie w połowie powoduje co najwyżej obumieranie tego działu forum
Napisano Ponad rok temu
Zorro to było pierwsze i ostatnie ostrzeżenie !!!
A ja sie poważnie pytam komu tak bardzo nie na rękę ten temat był ?
Czyzby era poprzedniego systemu powrocila, rozmowy kontrolowane ?
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę. Prosze o jakies inteligentne uzasadnienie. W ten sposób K.F. sobie marki nie wyrobi a wrecz przeciwnie.
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę...
To była rozmowa? Przepraszam, ale wg. mnie takie dyskusje powinny od razu lądować w koszu, nie z powodu tematu tylko rynsztokowego poziomu wypowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie Zorro, żle nie było po prostu kolega zmęczony był i troche bledów narobil ale w sumie dlaczego pewne tematu sa w kung fu tabu?
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę...
To była rozmowa? Przepraszam, ale wg. mnie takie dyskusje powinny od razu lądować w koszu, nie z powodu tematu tylko rynsztokowego poziomu wypowiedzi.
Rynsztokowego ? Podaj mi jakies przyklady a w szczegolnosci wielce wrazliwy znawco etyki napisz-zacytuj moj rynsztokowy slang....
Napisano Ponad rok temu
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę
O A.Kaliszu to ja się nie wypowiadałem po prostu chciałem wiedzieć kto i dlaczego.
A że palce wyprzedziły umysł to się o jedno słówko za dużo napisało
Napisano Ponad rok temu
dlaczego pewne tematu sa w kung fu tabu?
no właśnie dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę
O A.Kaliszu to ja się nie wypowiadałem po prostu chciałem wiedzieć kto i dlaczego.
A że palce wyprzedziły umysł to się o jedno słówko za dużo napisało
Nie Ty ale Pawlow się wyraził. No i trochę sie z King Kongiem pogryżli ale jakby nie było ja nadal chciałem w temacie sobie pogadać a tu blokada.
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę dalej w końcu aż tak źle chyba jeszcze nie było, a takie przerywanie w połowie powoduje co najwyżej obumieranie tego działu forum
Ten dział forum jak widać ma się dobrze skoro wciąż zaglądają tutaj i "dyskutują" ludzie którzy tak naprawdę nie wiedzą o co chodzi...
Napisano Ponad rok temu
Ten dział forum jak widać ma się dobrze skoro wciąż zaglądają tutaj i "dyskutują" ludzie którzy tak naprawdę nie wiedzą o co chodzi...
A o co chodzi panie Tsailifo? Bo ja jestem w stanie podyskutować z przedstawicielami innych systemów na temat skuteczności kung fu a nawet posparingować. Wytłumacz zatem mi,który jest tłukiem i "dyskutować" nie potrafi na czym to polega ta wysublimowana i ze wszechmiar profesjonalna dyskusja?
Napisano Ponad rok temu
A ja sie poważnie pytam komu tak bardzo nie na rękę ten temat był ?
Czyzby era poprzedniego systemu powrocila, rozmowy kontrolowane ?
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę. Prosze o jakies inteligentne uzasadnienie. W ten sposób K.F. sobie marki nie wyrobi a wrecz przeciwnie.
Dyskusja bezsensownie prowadziła w jednym kierunku... właściwie o kung-fu dyskutowali Ci którzy najmniej wiedzą na ten temat... spokojnie mogę odblokować ten temat, ale będzie kontynuacją "tego" i powstałych na ten temat innch postów...
Kung-Fu ma wyrobioną markę i bez względu na to co kto napisze lub nie napisze... nic w tym względzie nie ulegnie zmianie...
Napisano Ponad rok temu
A o co chodzi panie Tsailifo? Bo ja jestem w stanie podyskutować z przedstawicielami innych systemów na temat skuteczności kung fu a nawet posparingować. Wytłumacz zatem mi,który jest tłukiem i "dyskutować" nie potrafi na czym to polega ta wysublimowana i ze wszechmiar profesjonalna dyskusja?
No Comment
Napisano Ponad rok temu
Kung-Fu ma wyrobioną markę i bez względu na to co kto napisze lub nie napisze... nic w tym względzie nie ulegnie zmianie...[/quote]
A wiec według Ciebie ja wiem bardzo mało albo w zasadzie nic na temat Kung Fu? Tak sądzisz ? W porządku a wiec proponuje Ci spotkanie i przekonanie sie o mojej wiedzy teoretycznej w parktyce czyli sparing. Przedtem mozemy sobie podywagować teoretycznie. W porządku ?
A może uważasz że jestem niegodny bo się nie znam ?
Napisano Ponad rok temu
No Comment
Tak nabierz wody w usta i zyj w mniemaniu o swojej wyrobionej marce..gratuluje!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WYWOLam burze
- Ponad rok temu
-
Broń w KF
- Ponad rok temu
-
Początkujący
- Ponad rok temu