Blokada:wywołam burzę.
Napisano Ponad rok temu
Komuś sie w portfelu moze zawęzic po tym temacie ?
Nie dotyka on tematyki Kung Fu ?
A może po prostu obnaża pewne sprawy ?
Napisano Ponad rok temu
ale sa tez i ci, ktorzy wspominaja moje slowa i przyznaja mi racje. nie mylilem sie co do parteru w Weng Chun
- "kto nie widzi ten slepy" -
burza dopiero sie zacznie

Napisano Ponad rok temu
budo_VingDragon napisał
dla mnie temat hoffmanna i opatow to juz historia - mimo tego widze, ze co niektorzy nadal maja 'klapy' na oczach.
ale sa tez i ci, ktorzy wspominaja moje slowa i przyznaja mi racje. nie mylilem sie co do parteru w Weng Chun
- "kto nie widzi ten slepy" -
burza dopiero sie zacznie
"Klapy"- nie raczej soczewki kontaktowe nosze. Po prostu zapadły mi w pamięć pewne artykuły. Skoro jest parter to jest okazja do niezłej kasy- proponuje ogłosic w NYC, że jest w WC parter a nawet przejsc sie do renomowanej szkoly Bjj i pokazac ten parter po czym zalozyc filie szkol i money poleci jak manna z nieba

Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś chce się nauczyć walki w parterze to szkoła WC jest ostatnim miejscem do którego powinno się udać.
Czytałem kiedyś na jakimś forum, że niektórzy fanatycy WC śpią na stojąco (!) w tej charakterystycznej postawie (była nazwa po chińsku ale nie pamiętam)...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Zorro to było pierwsze i ostatnie ostrzeżenie !!!
Faktycznie o jedno słowo na "s" za dużo sorki

Ale co do likwidacji tematów to chyba miałem rację kilka tygodni temu znalazłem temat "uliczna sanda" - zadałem pytanko dotyczące jednego z ćwiczeń ze sztangą jakie tam były prezentowane bo moim zdaniem tak wykonane było wręcz zabójcze dla kręgosłupa, po moim poście dołączyła się jakaś dwójka pogadali sobie ostro i cały temat poszedł do kosza.
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę dalej w końcu aż tak źle chyba jeszcze nie było, a takie przerywanie w połowie powoduje co najwyżej obumieranie tego działu forum

Napisano Ponad rok temu
budo_tsailifo napisał
Zorro to było pierwsze i ostatnie ostrzeżenie !!!
A ja sie poważnie pytam komu tak bardzo nie na rękę ten temat był ?
Czyzby era poprzedniego systemu powrocila, rozmowy kontrolowane ?
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę. Prosze o jakies inteligentne uzasadnienie. W ten sposób K.F. sobie marki nie wyrobi a wrecz przeciwnie.
Napisano Ponad rok temu
budo_zorro napisał
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę...
To była rozmowa? Przepraszam, ale wg. mnie takie dyskusje powinny od razu lądować w koszu, nie z powodu tematu tylko rynsztokowego poziomu wypowiedzi.
Napisano Ponad rok temu

Dokładnie Zorro, żle nie było po prostu kolega zmęczony był i troche bledów narobil ale w sumie dlaczego pewne tematu sa w kung fu tabu?
Napisano Ponad rok temu
budo_troops napisał
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę...
To była rozmowa? Przepraszam, ale wg. mnie takie dyskusje powinny od razu lądować w koszu, nie z powodu tematu tylko rynsztokowego poziomu wypowiedzi.
Rynsztokowego ? Podaj mi jakies przyklady a w szczegolnosci wielce wrazliwy znawco etyki napisz-zacytuj moj rynsztokowy slang....
Napisano Ponad rok temu
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę
O A.Kaliszu to ja się nie wypowiadałem po prostu chciałem wiedzieć kto i dlaczego.
A że palce wyprzedziły umysł to się o jedno słówko za dużo napisało

Napisano Ponad rok temu
dlaczego pewne tematu sa w kung fu tabu?
no właśnie dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę
O A.Kaliszu to ja się nie wypowiadałem po prostu chciałem wiedzieć kto i dlaczego.
A że palce wyprzedziły umysł to się o jedno słówko za dużo napisało![]()
Nie Ty ale Pawlow się wyraził. No i trochę sie z King Kongiem pogryżli ale jakby nie było ja nadal chciałem w temacie sobie pogadać a tu blokada.
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu który aktualnie jest zablokowany to myślę że można było puścić rozmowę dalej w końcu aż tak źle chyba jeszcze nie było, a takie przerywanie w połowie powoduje co najwyżej obumieranie tego działu forum
Ten dział forum jak widać ma się dobrze skoro wciąż zaglądają tutaj i "dyskutują" ludzie którzy tak naprawdę nie wiedzą o co chodzi...
Napisano Ponad rok temu
Ten dział forum jak widać ma się dobrze skoro wciąż zaglądają tutaj i "dyskutują" ludzie którzy tak naprawdę nie wiedzą o co chodzi...
A o co chodzi panie Tsailifo? Bo ja jestem w stanie podyskutować z przedstawicielami innych systemów na temat skuteczności kung fu a nawet posparingować. Wytłumacz zatem mi,który jest tłukiem i "dyskutować" nie potrafi na czym to polega ta wysublimowana i ze wszechmiar profesjonalna dyskusja?
Napisano Ponad rok temu
A ja sie poważnie pytam komu tak bardzo nie na rękę ten temat był ?
Czyzby era poprzedniego systemu powrocila, rozmowy kontrolowane ?
Kolega sie niepochlebnie o A. Kaliszu wypowiedział, rozumiem że to mogło być powodem ale bez przesady w końcu było bez epitetów na daną osobę. Prosze o jakies inteligentne uzasadnienie. W ten sposób K.F. sobie marki nie wyrobi a wrecz przeciwnie.
Dyskusja bezsensownie prowadziła w jednym kierunku... właściwie o kung-fu dyskutowali Ci którzy najmniej wiedzą na ten temat... spokojnie mogę odblokować ten temat, ale będzie kontynuacją "tego" i powstałych na ten temat innch postów...
Kung-Fu ma wyrobioną markę i bez względu na to co kto napisze lub nie napisze... nic w tym względzie nie ulegnie zmianie...
Napisano Ponad rok temu
A o co chodzi panie Tsailifo? Bo ja jestem w stanie podyskutować z przedstawicielami innych systemów na temat skuteczności kung fu a nawet posparingować. Wytłumacz zatem mi,który jest tłukiem i "dyskutować" nie potrafi na czym to polega ta wysublimowana i ze wszechmiar profesjonalna dyskusja?
No Comment
Napisano Ponad rok temu
Kung-Fu ma wyrobioną markę i bez względu na to co kto napisze lub nie napisze... nic w tym względzie nie ulegnie zmianie...[/quote]
A wiec według Ciebie ja wiem bardzo mało albo w zasadzie nic na temat Kung Fu? Tak sądzisz ? W porządku a wiec proponuje Ci spotkanie i przekonanie sie o mojej wiedzy teoretycznej w parktyce czyli sparing. Przedtem mozemy sobie podywagować teoretycznie. W porządku ?
A może uważasz że jestem niegodny bo się nie znam ?
Napisano Ponad rok temu
No Comment
Tak nabierz wody w usta i zyj w mniemaniu o swojej wyrobionej marce..gratuluje!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
WYWOLam burze
- Ponad rok temu
-
Broń w KF
- Ponad rok temu
-
Początkujący