"pakowanie"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spadek sily to to podstawowy skutek przetrenowania, zrob sobie 2 tyg przerwy.ja mam taki problem że czym więcej pakuje (chodzi mi o 4-5 dni bo od tego czasu ostrzej jade) to mam coraz mniej siły a mięśnie mi się robią jak z żelaza ???? co z tym zrobić!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisz jak wygląda Twoj trening, byc moze to on jest źle ułożony i to przez niego, w Twoim przypadku wskazane będzie robienie cykli regeneracyjnych. Jak tam dieta, moze dostarczasz organizmowi za mało bałek i węgli? Wszytko jest mozelie.2 tygodnie wolnego później znowyu poćwicze jakiś tydzień i znowu przetrenowanie. czy nie lepiej mniej ćwiczyć ???? czy przejdzie to z czasem ????????
Napisano Ponad rok temu
Ważne NIe ćwicze jak kulturysta
Ćwicze na rzeźbe i siłe.
Napisano Ponad rok temu
a moge zapytać czemu nie cwiczysz klatki, pleców i ud?Nie ćwicze wszystkich mięśni tylko łydki, brzuch,przedramiona, triceps ,biceps i barki. Ćwicze wszystkie te mięsnie w cioągu jednego dnia. Napewno za ostro nie ćwicze . Ale czuje się zmęczony. Czy pomoże mi np: bieganie jakieś 4-5 km codziennego biegania.
Ważne NIe ćwicze jak kulturysta
Ćwicze na rzeźbe i siłe.
chcesz wyglądać jak człowiek dysproporcja czy jak?
nic dziwnego ze jestes przetrenowany skoro cwiczysz wszytkie te mięsnie w ciągu jednego dnia. Cwicz konkretnym planem z dobrym rozłóżeniem trenigów i odpowiednim czasem na regeneracje bo bez tego ani rusz.
Proponuje Ci taki rozkład treningów, choć zrobisz i tak jak chcesz.
pon:
klatka + triceps
śr:
plecy + biceps + przedramie
pt:
barki + kaptury + uda + łydki
Jeśli masz mało czasu na sen proponuje zakupić ZMA, świetnie wpływa na regeneracje i pogłebia sen prze co jesteś bardziej wypoczęty.
Napisano Ponad rok temu
ok, wrzucam tutaj bo widze ze duzo chętnych :-) Zaznaczam ze jest to ciężki plan ale dający znakomite efekty i warto go robić.
poniedzialek: klatka + barki (przednie i boczne aktony)
wyciskanie sztangi na lawce plaskiej 12/10/8/8/12
(...)
jakby było coś niejasnego w planie to prosze pytać :-)
chyba przesadziłeś z ta ilością i różnorodnością cwiczeń - naprawdę tak ćwiczysz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z Twojego programu wynika że nieźle katujesz poszczególne partie mięśni.
Zastanawiam się ile trwa Twój pojedyńczy trenig...
i czy próbujesz trochę aerobów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi najlepiej sie cwiczylo w cyklu cztero dniowym:
pon:
klatka, 3cw. 3ser. czworoglowy 2cw 4ser. i brzuch
wt:
plecy 4cw 3ser. dwuglowy 1cw 5ser i brzuch
sr: wolne
czw: Łapy
biceps z tricepsem na zmiane ale nie superserje tylko najpierw jedno cwiczenie na biceps potem jedno na triceps i tak 3x potem przedramie(zaprzestalem po jakims czasie bo smiali sie ze jak Popey zaczynam wygladac) i brzuch
pt:
barki 4cw 3ser lydka 1cw 5ser i brzuch
Jedyne co w superserjach robilem to brzuch 3 cwiczenia po 20powtozen bez przerwy.
Ale sam trening to niewiele daje najwazniejsza jest dieta, duzo bialka i weglowodanow. Taka dieta to kat dla zoladka i watroby ale co zrobic.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
FlexMutant program rozciągający
- Ponad rok temu
-
Akupunktura
- Ponad rok temu
-
ćwiczenia do salt
- Ponad rok temu
-
Ultra ripped z efedryna ...
- Ponad rok temu
-
Spiete barki
- Ponad rok temu
-
Neo-Capsidern i moja kuracja :-)
- Ponad rok temu
-
kolka nerwowa
- Ponad rok temu
-
krótkie mięśnie
- Ponad rok temu
-
Rekonstrukcja ACL - porady przed operacją....
- Ponad rok temu
-
sposob na obite piszczele
- Ponad rok temu