Na ulicy nie ma litosci
Napisano Ponad rok temu
Lejesz ile wlezie i nie patrzysz po czym.....
Ewentualnie dopuszczalne jest rozwiązanie jak na tym filmiku Halamy - jak kolesie napierdalają swoje panny bo to " o honor chodzi" !!
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Kolego ja widziałem ten filmik niezła masakraPaker - powiedz kumplowi, że z pacyfistycznym podejściem do takiego zagadnienia daleko nie zajdzie. No bo jak to? Ktoś strzela TWOJĄ panne z liścia a ty co? Może przepraszasz??
Lejesz ile wlezie i nie patrzysz po czym.....
Ewentualnie dopuszczalne jest rozwiązanie jak na tym filmiku Halamy - jak kolesie napierdalają swoje panny bo to " o honor chodzi" !!
HaLaMA to klasa sama w sobie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jezu, co za porazka...
Jesli ktos wyciagnalby lapy do mojej panny, to polamalbym mu palce, zeby mial nauke na przszlosc...
Napisano Ponad rok temu
sorry za off topic, ale wczoraj widziałem w tv jak Halama zrobił mostek zapaśniczy i sprężynkę 8OHaLaMA to klasa sama w sobie :wink:
Napisano Ponad rok temu
No i prokurator przez ponad pół roku za napaść na trzy niewinne aniołki.... Pozdrawiam nie życząc nikomu takich przygód- Michał
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kles znow wraca i chce mnie tym razem yoko kopnac a nie umial a aj zdazylem sie odsunac i odruchowo zrobilem kansetsu i nieprzyjemnie gosciowi noge wygielo juz nie wstal
widze ze kolega trenuje karate "na serio " a to rzadkosc dzisiaj. 8)
Napisano Ponad rok temu
kles znow wraca i chce mnie tym razem yoko kopnac a nie umial a aj zdazylem sie odsunac i odruchowo zrobilem kansetsu i nieprzyjemnie gosciowi noge wygielo juz nie wstal
widze ze kolega trenuje karate "na serio " a to rzadkosc dzisiaj. 8)
oj sory chlopaki .... po...bało mi sie troche
Napisano Ponad rok temu
noi jakoś nie ma kurwa opcji "idź na policje"i tu sie klania temat Blachy...
Napisano Ponad rok temu
Zauwaz, ze tu masz sytuacje, ktora zaczela sie kilka sekund temu i masz zareagowac lub nie natychmiast, natomiast u Blachy problem z gosciem ciagnie sie juz od dluzszego czasu.
Czytaj ze zrozumieniem. Na pewno uczyli Cie tego w szkole.
Napisano Ponad rok temu
Sorry za mój wybuch godny co najwyżej małpoluda ale na samą myśl dostaję drgawek a kły mnie swędzą. Moja dziewczyna to moja świętość . :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zauwaz, ze tu masz sytuacje, ktora zaczela sie kilka sekund temu i masz zareagowac lub nie natychmiast, natomiast u Blachy problem z gosciem ciagnie sie juz od dluzszego czasu.
Czytaj ze zrozumieniem. Na pewno uczyli Cie tego w szkole.
no tak pomylilem sie , i raczej nie zle zrozumialem ten topic a topic blachy, blacha napisal ze gosc wpada na jakies ICH ognisko i ja uderza w twarz, czyli zrozumialem ze jak na ich to on przy tym jest , no ale sory za blad
Napisano Ponad rok temu
kozaczcie ile chcecie, ale moze w ankiecie powinna byc opcja "jego 5 kumpli trzyma mnie i bije jak chce?", hmm?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobrodusznosc?
- Ponad rok temu
-
WALTHER PRO SECUR
- Ponad rok temu
-
czy pałką teleskopową można sie obronic ??
- Ponad rok temu
-
Jak byście postąpili w sytuacji...
- Ponad rok temu
-
Molestowanie na uczelniach
- Ponad rok temu
-
Strony z kobietami w MA
- Ponad rok temu
-
Ja probowali pozbawic mnie komórki :)