Na ulicy nie ma litosci
Napisano Ponad rok temu
dzis gadalem z moim kumplem o tym po co sie trenuje itp,
i temat poszedl w strone - jestem osaczony na ulicy, czyli ide z kobieta a tu nagle ktos wyskakuje wali jej liścia i do mnie sie rzuca...
kumpel na to (dodam ze nic nie cwiczy) mowi ze trzeba tak uderzac zeby obezwladnic, ze zawsze tak sie da - ja mu na to ze jak jest taka akcja to sie malo mysli tylko napier.........ala a potem zastanawia ...
co wy na to ??? moze chlopak o jeden film za duzo widzial...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co to wogóle za hipotetyczny temat???
Człowieka jak ja bym miał taka sytuacje to przysiegam, zebym wbił kolesiowi nóż, a na pewno bym go pociął. A jakby noza zabrakło to wal ile wlezie, wal, wal, wal :twisted:
Napisano Ponad rok temu
PS Dziewczynę z plaskacza? Tak bez powodu? W tym przyadku trzeba kolesia nauczyć szacunku do kobiet...
Napisano Ponad rok temu
co do ankiety, to przecież to troche bez sensu. sytuacji rożnych może być masa. np jeśli koleś podbiega do twojej panny i bije ją w twarz to pięć do jednego że jest chorym zjebem i jest bardzo niebezpieczny, ma świra, kose i może dodatkowo narkotykowy rasz. ty sie na niego rzucasz, a on zabija ciebie i twoją panne - głupia sprawa.
a może coś mu odbiło, a tak na prawde jest dobrym i wrażliwym w dodatku inteligentnym człowiekiem który kiedyśwynalezie lek na raka.
a może będzie zrównoważony, tylko spaczony i w dodatku będzie leszczem i będzie "zasługiwał na lanie" , wpierdolisz mu a dziewczyna uradowana tą niesłychaną "troskliwością" odwdzięczy sie jak umie najlepiej. a ty poczujesz sie największym maczo na ziemi.
no kuurde, po co taki temat?
Napisano Ponad rok temu
ich habe keine achnung.....
Napisano Ponad rok temu
Fajne jest takie mówienie w domu przed kompem "za...bał bym go" szkoda tylko, że on może zrobić to samo ze mną
Kiedyś miałem taką przygode ,że z panną siedziałem w parku i zaczepił nas menel Wtedy już o niczym się nie myśli oprócz tego ,żeby dziewczynie się nic nie stało . Szybki przypływ adrenaliny tłumi ból ,a pary w łapach ma się tyle ,że menela można nieźle obić . Wszystko się zaczęło ,kiedy próbował uderzyć moją dziewczyne. Co tu dużo gadać chłop mnie nieźle obił ,ale dziewczynie włos z głowy nie spadł !
Napisano Ponad rok temu
A przedstawiona sytuacja to tylko taki przyklad - chodzi mi o sytuacje, że jestes "pod ścianą", nie mozesz uciec, wycofac sie, pogadac itp...
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo kolo by nawet nie zbliżył się do niewiasty.
Napisano Ponad rok temu
tak juz na serio,to ja zawsze gdy idzie jakiś "halny"czy cosik w tym stylu,to Malenstwo przesuwam(teraz juz sama wie)na bezpieczną stronę...ja mam takie zboczenie...keidys szlismy sobie i slzo 2 facetów...troszke menelowato wyglądali,choc niezle zbudowani...jeden był pod wpyłwem i patrzyl się na Malenstwo,ja na niego...cos zaczął buczec,ale przy dziewczynach bić się totragedia,zreszta to nie był powód do bitki,więc odwróciłem się i obserwując kontem oka i nasłuchując oddaliliśmy się bezpiecznie....
Napisano Ponad rok temu
Poza tym, to jakoś sobie nie wyobrażam takiej akcji, że ktoś wyciąga łapy do mojej Pani, i dosięga Trzeba patrzeć co się dzieje dookoła, lepiej zapobiegać niż potem napierdalać.
I "się" jeszcze pochwalę Moja Pani jutro idzie na pierwszy trening ... boksu Wcześniej ćwiczyła Shidokan. W sparringu na atrapy jest nie-do-zajebania. Ogólnie to ma takie trochę killerskie geny, bo łapie wszystko zupełnie naturalnie 8) Sorry za OT, ale musiałem
Napisano Ponad rok temu
Moja Pani jutro idzie na pierwszy trening ... boksu Wcześniej ćwiczyła Shidokan.
Pogratulować. Moja od października zaczyna Shidokan właśnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
chcialem tylko sie upewnic czy to tylko ja mam takie nastawienie a moze moj kumpel ma racje ... anyway wyszlo na moje
dzieki wszystkim za udzial tej dyskusji
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gratulacje za słuszne rozwiązanie kłoptua najgorsze w tym to to ze gosc kumpeli chowal sie za nia
a tej dziewczynie wspólczuje..nie ma co..fajnego ma chlopaka..
gratulacje..masakra...
nie każdy musi być fajterem ale swojej laski trzeba bronic..kumpla również.,.choć spróbować..masakra..
\skzoda mi jej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobrodusznosc?
- Ponad rok temu
-
WALTHER PRO SECUR
- Ponad rok temu
-
czy pałką teleskopową można sie obronic ??
- Ponad rok temu
-
Jak byście postąpili w sytuacji...
- Ponad rok temu
-
Molestowanie na uczelniach
- Ponad rok temu
-
Strony z kobietami w MA
- Ponad rok temu
-
Ja probowali pozbawic mnie komórki :)