Dobrodusznosc?
Napisano Ponad rok temu
Jakie macie zdanie na taki temat:
Wczorajsza impreza. Przyszedl gosc, a raczej wprosil sie :? No to kumpel, ktory to organizowal, ze go nie trawi, to wzial palke i chcial go w taki sposob wyrzucic. Podszedlem do kolego, sprawidziel tam jego palke - okazalo sie ze to metalowy pret, taki jak z rusztowania. Na koncu byl tepo zakonczony. Jednym slowem - smierc :?
Pomyslalem, ze jak on go tym walnie to po chlopako bedzie... Zapytalem wiec, czy nie bezpieczniej bedzie powiedziec mu, zeby sobie poszedl. Kumpel sie zgodzil. No i ja poszedlem i z tekstem - "sluchaj, jest sprawa... chodzi o to, zebys sie zmyl".
No i ja sobie wrogow narobilem pewnie, tylko dlatego ze nie chcialem zeby tamten wylkadowal w szpitalu...
I gdzie tu sprawiedliwosc?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Kolejny przemyślany temat.
Człwoieku tak zawsze ejst, nigdy się wszytkim nie przypodobasz, zawsze bezie jeakis frajer czy debil, którem to co Ty robisz sie nie spodoba. A swoja droga w jakim Ty srodowisku się obracasz??? Hoolsów czy skinów?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem należa siegratulacjony,a wrogami po takim zachowaniu jest sens sie przejmowac????
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
8O
Człwoieku tak zawsze ejst, nigdy się wszytkim nie przypodobasz, zawsze bezie jeakis frajer czy debil, którem to co Ty robisz sie nie spodoba. A swoja droga w jakim Ty srodowisku się obracasz??? Hoolsów czy skinów?
Tak sie zastanawiem WOS ile ty masz lat? W kazdym topicu wypowiadasz sie jako znawca/guru/master/rasowy zabijaka/fighter/prawnik..... Wrzuc na luz bo twoje posty juz sa nudne.... Jestem ciekawy czy miales jakas "akcje na ulicy" czy swoja fighterska wiedze czerpiesz z tego forum.... Wiesz jak mowia: "najmniejszy pies najglosniej szczeka"...
Pozdrawiam
P.S
Sorry za maly offtopic ale wypowiedzi tego Pana przyprawiaja mnie o mdlosci
Napisano Ponad rok temu
8O
Wos, ja mam takie pytanie: ilu znasz skinow ? Bo tak sie sklada ze sie obracam w takim srodowisku i jakos mi sie wogole post imho^ nie skojarzyl. Mozesz mi powiedziec co miales na mysli ? Zaczales posta madrze a skonczyles jakas pierdola bez sensu...
Napisano Ponad rok temu
Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Czy trzeba miec jakś "fighterska przygode" zeby wiedziec, ze sa rózni ludzi i wszytkim sie nie dogodzi???8O
Tak sie zastanawiem WOS ile ty masz lat? W kazdym topicu wypowiadasz sie jako znawca/guru/master/rasowy zabijaka/fighter/prawnik..... Wrzuc na luz bo twoje posty juz sa nudne.... Jestem ciekawy czy miales jakas "akcje na ulicy" czy swoja fighterska wiedze czerpiesz z tego forum.... Wiesz jak mowia: "najmniejszy pies najglosniej szczeka"...
Pozdrawiam
P.S
Sorry za maly offtopic ale wypowiedzi tego Pana przyprawiaja mnie o mdlosci
Tak miałęm takowa....
Skiny z załozęnia to głupie cwoki, to jest to samo co hoolsi.... .
Jak to było ? "BIAŁA DUMA" no comments....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale jak już piszesz wos, to pisz na temat, albo w ogóle nie pisz
Napisano Ponad rok temu
imho, zrobiłeś dobrze w moim odczuciu. Unikanie rozlewu krwi-dobra rzecz. Na imprezie sie bawi a nie bije
Napisano Ponad rok temu
8O
Wos, ja mam takie pytanie: ilu znasz skinow ? Bo tak sie sklada ze sie obracam w takim srodowisku i jakos mi sie wogole post imho^ nie skojarzyl. Mozesz mi powiedziec co miales na mysli ? Zaczales posta madrze a skonczyles jakas pierdola bez sensu...
Odpowiesz ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale swoją drogą to trochę dziwna reakcja twojego kumpla. Skoro był organizatorem imprezy to znaczy znał znakomitą większość ludzi. Czyli miał wsparcie na miejscu w razie kłopotów, był "u siebie". Więc co to za koleś który nie umie bez pały wyprosic kogoś z własnej impry? Pomijając juz że jakby delikwenta wysłał do szpitala to albo miałby problemy z policją albo kumplami owego delikwenta...
Czy on przypadkiem nie był w nieco innym wybitnie okołoimprezowym stanie świadomości ?
Napisano Ponad rok temu
Bo wmoim odczuciu to nazista, antysemita, rasista jednym słowem ktos z "Młodzierzy Wszechpolskiej" kurteczka do pasa, łusa głowka, glany, czasami opuszczone szelki....
NARODOWOSCIOWIEC
Napisano Ponad rok temu
Takiego stylowego flyersa.
prosto z bazy US Air Force. To źle?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak to kto jest Waszym zdaniem skin?
Bo wmoim odczuciu to nazista, antysemita, rasista jednym słowem ktos z "Młodzierzy Wszechpolskiej" kurteczka do pasa, łusa głowka, glany, czasami opuszczone szelki....
NARODOWOSCIOWIEC
Odpiszesz mi ?? Czy juz zakladasz ze nie masz co powiedziec ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wos z tego co pamiętam ma 16 lat, więc bądźcie wyrozumiali
aha... już nie przeszkadzam, przepychajcie się dalej 8)
Napisano Ponad rok temu
Tak to kto jest Waszym zdaniem skin?
NARODOWOSCIOWIEC
Odpiszesz mi ?? Czy juz zakladasz ze nie masz co powiedziec ?
Nie podniecaj sie tak, odpsize
Z wygladu koło 10, serio..... osobiscie żadnego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WALTHER PRO SECUR
- Ponad rok temu
-
czy pałką teleskopową można sie obronic ??
- Ponad rok temu
-
Jak byście postąpili w sytuacji...
- Ponad rok temu
-
Molestowanie na uczelniach
- Ponad rok temu
-
Strony z kobietami w MA
- Ponad rok temu
-
Ja probowali pozbawic mnie komórki :)