czegoś tu zabrakło
Napisano Ponad rok temu
tak czy tak - nikt normalny to nie jest (bez urazy Fiodor :wink: )
Napisano Ponad rok temu
taaak, chodzi generalnie o wszystkie mixy i inne tałatajstwo. czyli BJJ, i inne skróty, naprawde namnożyło się tego jak grzybów. popularne straszmnie, ale jak powiedziałem, to nie sztuki walki.
udajesz inteligentnego ale ci nie wychodzi, tym stwierdzeniem obraziłeś całą rzeszę adeptów tego stylu, w tym mnie. Wcześniej mówiłeś o bezsensownym mordobiciu, w BJJ nie ma nawet uderzeń. Masz jakieś inne argumenty by mówić takie rzeczy?
a nóż jako nagroda w konkursie to nic nadzwyczajnego. Pomyśl raczej o nagrodach pieniężnych, jak ktoś dostaje ilość pieniędzy która zapewni mu godny byt do końca życia, to przewraca mu się w głowie, co prowadzi do degradacji osobowosci :wink: :dupa:
proponowałbym ci najpierw dowiedzieć się czegoś o rzeczach które krytykujesz
Napisano Ponad rok temu
Nasz samuraj troszke pomylil dzialy, w ktorych mial zamiescic ten temat...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hyakusen, napisałeś już jakieś 30 postów o niczym. Nie powiedziałeś absolutnie niczego, co mogłoby popierać Twój punkt widzenia. Może dlatego, że piszesz takie rzeczy, które trudno jet w jakikolwiek sposób-nawet pokrętny-uzasadnić.
Napisano Ponad rok temu
dla waszej infiormacji - o vortalu dowiedziałem się od znajomych i powiedzieli że niezłe bufony tu sie wypowiadają.
i co ? przychodzę, patrzę, czytam, i mam rację. same bufonada.
nikt nie potrafi przyjąć krytyki, każdy sie obraża, straszy ignorem.... i jeszcze ten text - "dostałeś od kogoś łomot".
"łomot" to takie słówki że jak je słysze to od razu mi się płakać chcę - po co wy terenujecie ? żeby nie dostać łomotu ? heh, dzieci...
Napisano Ponad rok temu
Powiedz mi, co stawia Cie wyzej niz Nas? Poza tym obrazajac inne niz kendo sztuki walki obrazasz ich tworcow - to bardzo inteligentne, chyle czola. Jesli naprawde jestes tradycjonalista, jak utrzymujesz, to powinienes pamietac o czyms takim jak "szacunek" dla przeciwnikow, ktorymi my chwilowo dla Ciebie jestesmy (nie z zalozenia, ale z Twojego dzialania).
Pisales cos o lepszych argumentach.. przedstaw mi je prosze, bom przeogromnie ich ciekawa, i czekam na ta konstruktywna krytyke, bo jak narazie to jest to nic nie wnoszaca krytyka (znaczenie slowa konstruktywny chyba znasz, masz byc w koncu czlowiekiem inteligentnym).
Nie wspomnialam jeszce o Twoim pisaniu 3 postow pod rzad, albo w jednym poscie wrzucaniu cytatu, a w kolejnym dawaniu odpowiedzi, jak masz problemy z obsluga vortalu wpadnij do dzialu "testowanie" i posprawdzaj, bo jak narazie to Twoje pisanie jest zwyklym nabijaniem postow.
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
Na forum tytułomania nie obowiązuje i niestety jak na treningach masz dobrze bo uczniowie skakają wokół ciebie jesteś kimś o tyle tutaj już tego nie ma, dlatego niektórych "mistrzów" to boli.
Jak masz pisać z sensem, zacznij jeszcze raz może ci inni wybaczą, jak nie to miej ten honor i idź na forum dyskusyjne gdzie każdy będzie przed umieszczenim odpowiedzi na twój post kłaniał się i wołał sensei.
Napisano Ponad rok temu
argumenty podałem, wystarzy pomyśleć.
i nie napisałem że jestem wyżej niż wy.
Napisano Ponad rok temu
A czy ja ci piszę że obrażasz sztuki walki?haha, pięknie, widać że niz nie rozumiecie - powtarzacie od początku że obrażam inne sztuki walki, gdy ja piszę non stop że to nie są sztuki walki, w tym cały problem.
argumenty podałem, wystarzy pomyśleć.
i nie napisałem że jestem wyżej niż wy.
ja ci piszę że nie potrafisz napisać nic sensownego, zobacz na swoje posty, nadal nie widzisz?
Napisano Ponad rok temu
a do ciebie - jeszcze raz powtarzam, podałem argumenty.
Napisano Ponad rok temu
jakie argumenty, może mi faktycznie umknęły?a do ciebie - jeszcze raz powtarzam, podałem argumenty.
podaj więc te argumenty i na co to są argumenty bo nie wiem po co argumenty?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A to jest efekt o którym pisałem nikt nie potraktował cię poważnie, tymbardziej teraz na ostatnią twoją wypowiedź, zabawki już zbierasz i idziesz do innej piaskownicy? tego uczą na kendo? poddawania się?teraz już po nic, juz sie zorientowałem że nikt nie będzie dyskutował, szkoda.
Napisano Ponad rok temu
Pewnie nie powiesz bo im tu troche siary narobiles..
PS. I daj sobie sianka z ta retoryka pierdzacej muchy...
Bufon V0y
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tae - to jasno wynika z moich poprzednich postów, nie bedę prowadził cię za rączkę, pomyśl.
Moim zdaniem jestes ignorantem-egoista ktory rozumie i wielbi tylko swoje idee, a wszystko inne ma gleboko w powazaniu...TO jasno wynika z twoich poprzednich postow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Crazy Monkey sparing Rodney King
- Ponad rok temu
-
Relacja z Gali Sportów Walki w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Rodney'em Kingiem cz1
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o trappingu czy jest to realistyczne?
- Ponad rok temu
-
Idiotyzm Eskk - kurs TKD
- Ponad rok temu
-
bjj czy kravmaga?
- Ponad rok temu
-
kravmaga czy bjj?
- Ponad rok temu
-
Plan treningów na wakacje