czegoś tu zabrakło
Napisano Ponad rok temu
szkoda.
mając aspiracje na bycie najlepszym i najrzetelniejszym polskim centrum o sztukach walki staliście się targowiskiem prózności, chwalipiętctwa, i nadmiernego wpajania ideologii w puste głowy mioęśniaków.
jeszcze raz szkoda.
Napisano Ponad rok temu
gratuluje inwencji, doprawdy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mojej sztuki walki też niestety nie ma,chopewnie dla ciebie jest"bezsensownych akcjom typu " weżmy trochę tego z tej sztuki walki, i tego i tego z innej, a nazwe wymyślimy potem" ..trenuje JKD,jesli wiesz co to jest...mogę wiedzieć czego zabrakło??teraz nie przychodzi mi do głowy sztuka walki,któraa została pominięta,ale pewnie nie "zachowuje poziomu"...
p.s.a buźki nie mogę sobie darować :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy post i juz z mordy strzelasz???
Masz cos do zaproponowania to smialo i w normalnym tonie. A jesli nie to wypad - droga wolna.
Napisano Ponad rok temu
druga typowa dla tępaków, sorry ale "z mordy strzelasz" ???
i ty trenujesz sztuki walki ? ha, widać sztuki walki juz objęły nawet poziom blokowisk. miło wiedzieć z kim ma się do czynienia, powyzywaj jeszcze, najlepsza droga obrony to atak, brakuje tylko bluzgów.
a co do pierwszego - nie będę mówił co trenuję żeby było ciekawiej , powiem tylko że sztukę walki z parwdziwą tradycją, żadne głupie mixy.
Napisano Ponad rok temu
O co ci czlowieku chodzi??????
Pierwszy post i juz z mordy strzelasz???
Masz cos do zaproponowania to smialo i w normalnym tonie. A jesli nie to wypad - droga wolna.
Napisano Ponad rok temu
btw, to własnie było smiało i w normalnym tonie. widać polscy wojownice nie są w stanie znieść słów krytyki. żałosne
Napisano Ponad rok temu
tak dla informacji moderatorów - zabrakło kilku najważniejszych sztuk walki na vortalu, nie powiem jakich, ale ich nie ma, domyślcie się których
Skoro nie ma ich na Vortalu to pewnie niewiele osób się nimi interesuje. Zaproponuj coś :-)
zamiast nich widzę całe działy poświęcone obijaniu mord czyli bezsensownych akcjom typu " weżmy trochę tego z tej sztuki walki, i tego i tego z innej, a nazwe wymyślimy potem"
szkoda.
Nie obrażaj sztuk walki innych niż Twoja :-)
mając aspiracje na bycie najlepszym i najrzetelniejszym polskim centrum o sztukach walki staliście się targowiskiem prózności, chwalipiętctwa, i nadmiernego wpajania ideologii w puste głowy mioęśniaków.
jeszcze raz szkoda
Zapewne od dawna siedzisz głęboko w jakiejs tradycyjnej sztuce tani anonimoprowokatorku :-)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
powiedzieć że te tanie mordobicia to sztuka walki to jak powiedzieć że maluch i syrena jest samochodem ekskluzywnym w klasie sedan. czyli bełkot i nonsens. kiedy wy to wreszcie zrozumiecie ? trendy ludzie.
Napisano Ponad rok temu
acha,ja jesli zadaję pytanie osobie kulturalnej i inteligentnej to oczekuje odpowiedzi...mam nadzieje,ze się jej doczekam.
Napisano Ponad rok temu
na przykład ludzie ktorzy radzą się co trenować - to czy to czy to, gratuluje motywacji i umiejetności podejmowania decyzji, widać wojsko zawodowe nie jest w naszym kraju wcale potrzebne, wystarczy jeden vortal i klika dojo w garażach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dajcie sobie spokój, nie dopisujcie nic w tym temacie :-)
Napisano Ponad rok temu
i żeby nie było - trenuję kendo.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Crazy Monkey sparing Rodney King
- Ponad rok temu
-
Relacja z Gali Sportów Walki w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Rodney'em Kingiem cz1
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o trappingu czy jest to realistyczne?
- Ponad rok temu
-
Idiotyzm Eskk - kurs TKD
- Ponad rok temu
-
bjj czy kravmaga?
- Ponad rok temu
-
kravmaga czy bjj?
- Ponad rok temu
-
Plan treningów na wakacje