
kiedy jesc?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co dziwne wielu kulturystów piło mleko

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie i dla wielu moich znajomych kulturystów mleko jest do niczego niepotrzebne.
No ja używam mleka tylko do płatków

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
heh a zwracaja sie te jaja???? tzn chodzi mi o szybki wypad do toalety po ich zjedzeniu:D
Jak to ?


Napisano Ponad rok temu
hehe:) no wąłsnie kumpel mi mowił ze jak pierwsze raz je jadł i tam kilka nastepnych razy to za pierwszym razem sie porzygał i mial biegunke <hahaha>Jak to ?
Czy szybko je wydalisz?


Napisano Ponad rok temu
hehe:) no wąłsnie kumpel mi mowił ze jak pierwsze raz je jadł i tam kilka nastepnych razy to za pierwszym razem sie porzygał i mial biegunke <hahaha>
No to może jak jadł nie ugotowane

Napisano Ponad rok temu
czyli 3 ugotowane jajka???? a jak sie je ugotuje one nie traca jakis wartosci odzywczych???? a jesli chodzi o jedzenie samych białek to nie ugotowane??? heh:DNo to może jak jadł nie ugotowane
a mi chodzi o to by je gotować.

Napisano Ponad rok temu
czyli 3 ugotowane jajka???? a jak sie je ugotuje one nie traca jakis wartosci odzywczych???? a jesli chodzi o jedzenie samych białek to nie ugotowane??? heh:D
Raczej dużo wartości odżywczych nie tracą, jedynie co może ulec w większym stopniu utracie to witaminy i mikroelementy.
Same białka możesz np. sobie usmażyć z płatkami owsianym albo tak jak mówiłem dodać do jakiegoś koktajlu białkowego.
Napisano Ponad rok temu
a teraz głupie pytanie na twardo gotowac czy na miekko??? czy to bez róznicy??? tnz wedle gustu??Raczej dużo wartości odżywczych nie tracą, jedynie co może ulec w większym stopniu utracie to witaminy i mikroelementy.
Same białka możesz np. sobie usmażyć z płatkami owsianym albo tak jak mówiłem dodać do jakiegoś koktajlu białkowego.


Napisano Ponad rok temu
a teraz głupie pytanie na twardo gotowac czy na miekko??? czy to bez róznicy??? tnz wedle gustu??
Według gustu.Jednak czym mniejsza obróbka termiczna tym więcej witamin i mikroelementów może w pokarmie pozostać.
ja preferuje osobiście na miękko.
Napisano Ponad rok temu
Według gustu.Jednak czym mniejsza obróbka termiczna tym więcej witamin i mikroelementów może w pokarmie pozostać.
ja preferuje osobiście na miękko.
ok dzieki wielkie:) spoko gosc jestes:D

Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Co zrobić kiedy nie rośnie klatka piersiowa? |
Treningi |
|
![]()
|
||
Kiedy zmieinić |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Masa-do kiedy? |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
Kiedy lepiej zrobić cardio ? |
Trening dla początkujących |
|
![]()
|
||
Kreatyna kiedy brać |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Kolejny upgrade diety
- Ponad rok temu
-
Pomoc w ulożeniu specjalnej diety
- Ponad rok temu
-
co jecie w pracy/szkole
- Ponad rok temu
-
Czym można zastąpić te produkty?
- Ponad rok temu
-
Co jeść a czego się wystrzegać...
- Ponad rok temu
-
Zwiekszenie apetytu
- Ponad rok temu
-
'dieta'
- Ponad rok temu
-
dieta czlowieka zabieganego
- Ponad rok temu
-
ocena DIETY
- Ponad rok temu
-
Chcialbym Prosić o porady i pomoc...
- Ponad rok temu