kiedy jesc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co dziwne wielu kulturystów piło mleko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie i dla wielu moich znajomych kulturystów mleko jest do niczego niepotrzebne.
No ja używam mleka tylko do płatków , ale w jakiś starszych dietach niektórych kulturystów było można spotkać mleko w diecie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heh a zwracaja sie te jaja???? tzn chodzi mi o szybki wypad do toalety po ich zjedzeniu:D
Jak to ? Czy szybko je wydalisz?
Napisano Ponad rok temu
hehe:) no wąłsnie kumpel mi mowił ze jak pierwsze raz je jadł i tam kilka nastepnych razy to za pierwszym razem sie porzygał i mial biegunke <hahaha>Jak to ? Czy szybko je wydalisz?
Napisano Ponad rok temu
hehe:) no wąłsnie kumpel mi mowił ze jak pierwsze raz je jadł i tam kilka nastepnych razy to za pierwszym razem sie porzygał i mial biegunke <hahaha>
No to może jak jadł nie ugotowane a mi chodzi o to by je gotować.
Napisano Ponad rok temu
czyli 3 ugotowane jajka???? a jak sie je ugotuje one nie traca jakis wartosci odzywczych???? a jesli chodzi o jedzenie samych białek to nie ugotowane??? heh:DNo to może jak jadł nie ugotowane a mi chodzi o to by je gotować.
Napisano Ponad rok temu
czyli 3 ugotowane jajka???? a jak sie je ugotuje one nie traca jakis wartosci odzywczych???? a jesli chodzi o jedzenie samych białek to nie ugotowane??? heh:D
Raczej dużo wartości odżywczych nie tracą, jedynie co może ulec w większym stopniu utracie to witaminy i mikroelementy.
Same białka możesz np. sobie usmażyć z płatkami owsianym albo tak jak mówiłem dodać do jakiegoś koktajlu białkowego.
Napisano Ponad rok temu
a teraz głupie pytanie na twardo gotowac czy na miekko??? czy to bez róznicy??? tnz wedle gustu??Raczej dużo wartości odżywczych nie tracą, jedynie co może ulec w większym stopniu utracie to witaminy i mikroelementy.
Same białka możesz np. sobie usmażyć z płatkami owsianym albo tak jak mówiłem dodać do jakiegoś koktajlu białkowego.
Napisano Ponad rok temu
a teraz głupie pytanie na twardo gotowac czy na miekko??? czy to bez róznicy??? tnz wedle gustu??
Według gustu.Jednak czym mniejsza obróbka termiczna tym więcej witamin i mikroelementów może w pokarmie pozostać.
ja preferuje osobiście na miękko.
Napisano Ponad rok temu
Według gustu.Jednak czym mniejsza obróbka termiczna tym więcej witamin i mikroelementów może w pokarmie pozostać.
ja preferuje osobiście na miękko.
ok dzieki wielkie:) spoko gosc jestes:D
Napisano Ponad rok temu