Jak odzyskać kondycję po rzuceniu palenia ?
Napisano Ponad rok temu
Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie, cudowne sposoby , chińskie proszki etc. etc....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kurka probuje juz 9 miechow i nadal bez skutkow.....kobitka uparta jest, ze hej, a nie chce, zeby pozniej miala jakies problemy
Napisano Ponad rok temu
No a co do powrotu do kondycji to bedzie ciezko ale trzeba walczyc, trenowac i sie nie poddawac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja pale. I mam do tego bardzo silna wola, jest tak silna ze bije mnie jak chce i tzreba palic :-)
Feniks, najlepszy sposob, zeby twoja panna nie palila, to niech bierze co innego do ust
Jak ja juz naprawde nie moge palic, to trzymam w mordzie wykalaczke.
Ale na powaznie, Sloniak ma racje, to troche potrwa. Tak jak tez mowil szczepan, wsio pokolei, niech biega, na poczatku pare kilometrow, potem wiecej i wiecej. Stopniowy trening. Bedzie musial zaczynac od poczatku, ale coz- c'est la vie.
Chyba najwazniejsze jest to stopniowanie wysilku fizycznego.
No i z tym odwracaniem uwagi od papierosow to swieta racja. ja je czyms bawie, w rekach tzrymam, wykalaczke gryze itp. Mozna zuc gume.
Natomiast, jesli o mnie chodzi, mi palenie w niczym nie przeszkadza az tak :-) fajki sa w pytke, nie cynik? :-)
Napisano Ponad rok temu
miałem taki agresor że laska nie chciała się do mnie odzywać a matka kazała się wynosić z domu.
Sakuraba tez pali
poz.
Napisano Ponad rok temu
Teraz rzucilem definitywnie, rzucanie :-)
Napisano Ponad rok temu
Sakuraba tez pali
8O No co ty! 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dosypales cyjanku zamiast tytoniu? :twisted: :twisted: :twisted:Polecam plasytikowego papierosa (można nabyć w aptekach). Teściową oduczyłem po ponad dwudziestu latach palenia.
Napisano Ponad rok temu
Well, jest jeden cudowny sposob. Strach. Ale nic nie pomoze czytanie etykietki ze dostaniecz raka. To sie musi stac! ;-) Wtedy sie przestraszysz. Ja po pieciu latach palenia zaczalem biegi. Po pierwszym treningu myslalem ze zejde z tego swiata. Od tego czasu nie pale juz 4 lata a kondycję się podreperowalo. Wszyscy maja racje: systematyczny trening, seks, a kolega tesciową musi wprowadzić w inny nałóg, by miec kolejna okazje ;-)
Zdrowia!
Sokrates
"Waćpan nie zaglądaj do studni, bo mądrego nie znajdziesz"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
qrka, nigdy nałogiem nie byłam ale nie miałam pojęcia że to tak skutkuje.
Napisano Ponad rok temu
Zeby panienka miala lepsza kondycja od faceta, nie no...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i po co było zaczynać? Dzieciaki nie palcie papierosów bo potem skończycie jak ten pan z opisu - nie nadąża za babąWitajcie chłopaki, trochę czasu mineło już jest trochę lepiej, mniej charczy, dyszy i smarka, ale mimo znacznej przewagi fizycznej (dłuższe nogi większe mięśnie) kondycyjnie dalej nie nadąża za mną - nie do wiary,
qrka, nigdy nałogiem nie byłam ale nie miałam pojęcia że to tak skutkuje.
Fart że rok temu zdołałem żucić to świństwo zanim się uzależniłem. Teraz mam dosć dobrą kondycję - przynajmniej nie znam kobity co by mnie przegoniła
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mięśnie...problem...brak reakcji...
- Ponad rok temu
-
owosienie
- Ponad rok temu
-
3 tygodniowa przerwa i jej konsekwencje.
- Ponad rok temu
-
Jedzenie na miescie - chociaz troche zdrowo ;)
- Ponad rok temu
-
mazindol ???
- Ponad rok temu
-
Rozbliźnić skóre?
- Ponad rok temu
-
Szybkie jedzenie
- Ponad rok temu
-
Brzuszek