I po festiwalu
Napisano Ponad rok temu
Ponizej zamieszczam liste mistrzow i instruktorow, ktorzy wzieli w nim udzial (zabawa byla przednia ):
Mestre Jorge
Mestre Zulu
Mestre Renato
Mestre Danilo
Mestre Paulo Siqueira
Mestre Pastel
Mestre Ray
Mestrando Gato
Contra-mestre Mula
Contra-mestre Caracu
Professor Regis
Instrutora Ju
Instrutor Claudio
Instrutor Negao
Instrutor Cocao
Instrutor Leo Cabeca
Aluno graduado Rafael
Z góry zapraszam wszystkich chętnych na nasz Zimowy Festiwal Capoeiry, który odbędzie się w grudniu 2004.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zainteresowanych odsyłam do >> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
od kogo dostaliscie bledne info i na temat czego?
zaproszenie na festiwal bylo skierowane do wszystkich chetnych w polsce i nie tylko (uczniowie z innych krajow tez sie zjawili)
w linku ktory przytaczasz jest dyskusja, w ktorej pada odpowiedz - roda w czwartek i jest dla osob bioracych udzial w festiwalu - gdzie tu wprowadzenie w blad?
po podaniu odpowiedzi na tamtym forum, juz nikt nie odpowiadal na ironiczne wpisy i zaczepki i na tym forum rowniez nie bedzie, wiec kontynuowanie dalej tego tematu w sposob wyzalania sie nie ma sensu.
Napisano Ponad rok temu
2. Nie uważam aby informowanie kogoś że odbędzie się otwarta roda a następnie dodanie po 2 dniach że otwarta to ona jest ale trzeba zapłacić jest fair.
3. Fakt, dalej tego kontynuować nie warto, różnimy się definicjami Otwartej Rody.
4. Nie reprezentowałem żadnej oficjalnej grupy mówiąc my miałem na myśli kilku znajomych.
lekcja otwarta na polach oznacza ze jest otwarta dla wszystkich ktorzy chca sie przylaczyc.
pozdrawiamy
panowie - otwarta lekcja to otwarta lekcja aj?
jak wiadomo wiekszosc lekcji capoeira konczy sie tak zwana roda. wiec jesli lekccja jest otwarta to i roda jest otwarta
czwartkowa lekcja i roda sa tylko dla osob bioracych udzial w festiwalu.
5. Moim zdaniem coś takiego nie kwalifikuje się do miana Roda Otwarta!
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
to jest wlasnie problem internetu i jego anonimowosci.2. Nie uważam aby informowanie kogoś że odbędzie się otwarta roda a następnie dodanie po 2 dniach że otwarta to ona jest ale trzeba zapłacić jest fair.
nie wiem kto dal taka informacje na forum - w grupie jest ok.300 osob i nie sposob kazdego kontrolowac.
osobami odpowiedzialnymi za grupe jest mestre jorge i instrutora ju.
w sprawach organizacyjnych mozna kontaktowac sie ze mna i kamilem.
tak szybko jak sie dowiedzialem o sprawie, od razu ja wyjasnilem (11081972).
w razie watpliwosci zawsze najlepiej sie skontaktowac z osobami odpowiedzialnymi za dany temat (nasze kontatky sa wszystkie na stronie) a nie polegac na anonimowym wpisie (ktory notabene wcale nie musi pochodzic od nas z grupy). przed jak i w czasie festiwalu dzwonily osoby z roznych miast i wszelkie kwestie byly wyjasnianie.
Napisano Ponad rok temu
nie uważam że konwencja jaką przyjeliście jest zgodna z konwencją, w moim rozumieniu, Otwartej Rody! Wydaje mi się że Otwarta Roda jest dostępna dla WZYSTKICH którzy chcą brać udział inaczej nie powinna nazywać się otwartą. W tym punkcie się różnimy i nic tego nie zmien
Pozdrawiam, być może kiedyś spotkamy się w Roda !
Napisano Ponad rok temu
ciezko jest zadowolic wszystkich i po prostu trzeba z tym zyc.
do zobaczenia w rodzie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kraków
- Ponad rok temu
-
Berimbau
- Ponad rok temu
-
geneza stopni...