Path beyond though- prosze o pomoc
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam do was wielka prosbe szukałem kupe czasu filmu "Path Beyond Thought" niestety jedyne miejsce gdzie moge go znależć to huby gdzie wymagaja min.10 g udostepnionych materiałów ja niestety nie mam nawet 3 .prosze jezeli istnieje możliwośc uzyskania go od kogokolwiek lub znacie moze sensowny adres odpiszcie.
Dziękuje
Ten filmik, przy odrobinie cierpliwości (i stałym łączu) ściągniesz sobie przez e-mule
Napisano Ponad rok temu
Mam do was wielka prosbe szukałem kupe czasu filmu "Path Beyond Thought" niestety jedyne miejsce gdzie moge go znależć to huby gdzie wymagaja min.10 g udostepnionych materiałów ja niestety nie mam nawet 3 .prosze jezeli istnieje możliwośc uzyskania go od kogokolwiek lub znacie moze sensowny adres odpiszcie.
Dziękuje
Ten filmik, przy odrobinie cierpliwości (i stałym łączu) ściągniesz sobie przez e-mule
...lub inny p2p np overnet, kazaa itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie podniecaj sie, badziewie totalne, nie warto sciagac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
barlug,
nie podniecaj sie, badziewie totalne, nie warto sciagac.
Nakrec lepszy ... pasmatrim, uwidzim, ocenim hehehe
Napisano Ponad rok temu
to znasz moze jakis lepszy filmik instruktażowy? jak tak to podaj lokazlizacje albo udostepnij!
"Sex macht glücklich - und reich" Max Planck vom Dartmouth
Napisano Ponad rok temu
Jezyk, to ty korzystasz z filmów instruktażowych 8O 8O 8O . Myślałem raczej, ze je kręcisz :wink: i polecisz koledze coś w dobej doswiadczonej obsadzie 8) No chyba, że skromność nie pozwala :wink:to znasz moze jakis lepszy filmik instruktażowy? jak tak to podaj lokazlizacje albo udostepnij!
"Sex macht glücklich - und reich" Max Planck vom Dartmouth
Napisano Ponad rok temu
Sporo nierealnych kwiatków ale też sporo dobrych rzeczy.
Pomijając tych ludzi opowiadających, szczególnie tę kobietę film jest ok.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to znasz moze jakis lepszy filmik instruktażowy? jak tak to podaj lokazlizacje albo udostepnij!
Odrozniaj film na ktorym jest pokaz od filmu instruktarzowego. Path beyond jest piesnia ku chwale stefka, a nie zadnym filmem instruktarzowym. Nic sie z niego nie nauczysz.
Znakomity film instruktarzowy nakrecil np Kanai sensei, jest do kupienia na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie ma tam zadnych fajerwerkow, za to mozna sie nauczyc bardzo duzo.
Napisano Ponad rok temu
Jezyk, to ty korzystasz z filmów instruktażowych 8O 8O 8O . Myślałem raczej, ze je kręcisz :wink: i polecisz koledze coś w dobej doswiadczonej obsadzie 8) No chyba, że skromność nie pozwala :wink:
Wybacz, ale to nie ja karzę oglądać swoim studentkom jakieś bezeceństwa pt. "Jęzory Łabędzie". Wszyscy wiemy po co ci była ta polonistyka cwaniaczku...
Napisano Ponad rok temu
Znakomity film instruktarzowy nakrecil np Kanai sensei, jest do kupienia na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie ma tam zadnych fajerwerkow, za to mozna sie nauczyc bardzo duzo.
Szczepan sam mówiłeś, że z filmów nie można się nic nauczyć. Oj nie dobry :nie: chcesz, żeby się Cloud pogniewał, że nie jesteś wystarczająco na krawędzi
Napisano Ponad rok temu
Wybacz, ale to nie ja karzę oglądać swoim studentkom jakieś bezeceństwa pt. "Jęzory Łabędzie".
Napisano Ponad rok temu
:wink: 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Czerwcówka" (19/20.06.2004r.) z J. Bonemaison (6
- Ponad rok temu
-
Jacek Wysocki ochrania Deep Purple
- Ponad rok temu
-