Grażyna Dobroń - na okrągło zdrowym - książka
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Grażyna Dobroń - na okrągło zdrowym - książka
ma ktos te ksiazke? podobno godna uwagi . audycje pani Dobron lubie. czest ocos ciekawego jest.. materialy do ksiazki zbierala 10 lat..
ktos ja ma? co tam dokladnie jest?
ktos ja ma? co tam dokladnie jest?
Napisano Ponad rok temu
Re: Grażyna Dobroń - na okrągło zdrowym - książka
ja te ksiazke bede mial za tydzien.. biore w ciemno. kosztuje 39 zl w ksiegarni (na necie po 36 + koszty przesylki )..
ma prawie 400 stron. jeden dziennikarz mowil, ze zaczal ja czytac i inaczej sie budzi.. inaczej idzie do pracy.. i inaczej wraca do domu..
ciekawi mnie tez jakie sa tam artykuly.. lekarze, kosmetolodzy, specjalisci od fitnessu, dietetycy, psychologowie itp ludzie.. podobno sa wywiady, artykuly.. no ciekawi mnie oc dokladnie.. czy jest to jakby leksykon zdrowia.. czy moze ksiazka pisana proza.. jak bede ja mial to dam znac co i jak
ma prawie 400 stron. jeden dziennikarz mowil, ze zaczal ja czytac i inaczej sie budzi.. inaczej idzie do pracy.. i inaczej wraca do domu..
ciekawi mnie tez jakie sa tam artykuly.. lekarze, kosmetolodzy, specjalisci od fitnessu, dietetycy, psychologowie itp ludzie.. podobno sa wywiady, artykuly.. no ciekawi mnie oc dokladnie.. czy jest to jakby leksykon zdrowia.. czy moze ksiazka pisana proza.. jak bede ja mial to dam znac co i jak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
terminarz euro 2004
- Ponad rok temu
-
Mieśnie szyi
- Ponad rok temu
-
silownia dla kobiety...
- Ponad rok temu
-
Euro 2004!!!
- Ponad rok temu
-
chodze na silke a sila idzie w dol..
- Ponad rok temu
-
SW i silka....trening.....zakwasy....czy tak można??
- Ponad rok temu
-
Co robic aby barki byly szerzej rozstawione?
- Ponad rok temu
-
Rower
- Ponad rok temu
-
piszczele
- Ponad rok temu
-
rozstepy!!
- Ponad rok temu