A jeżeli zanim przeszedł do Tsunami miał DANA w tradycyjnym?? (dobra sam znam podobny przypadek z 8 kyu fudokanu w zasadzie 9 bo na 8 nie zdał)
8 kyu a dan przyznasz sa troche od siebie oddalone

Napisano Ponad rok temu
A jeżeli zanim przeszedł do Tsunami miał DANA w tradycyjnym?? (dobra sam znam podobny przypadek z 8 kyu fudokanu w zasadzie 9 bo na 8 nie zdał)

Napisano Ponad rok temu
A jeżeli zanim przeszedł do Tsunami miał DANA w tradycyjnym?? (dobra sam znam podobny przypadek z 8 kyu fudokanu
w zasadzie 9 bo na 8 nie zdał)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiedzialbym dlaczego Soke Murat pozwolil na cos takiego, ale pewnie wiekszosc nie zrozumie...
Ryszard Murat jako założyciel w systemie tsunami nosi tytuł soke (jap. ?założyciel, głowa?) oraz taishi (jap. ?wielki mistrz, patriarcha?) i posiada najwyższy stopień 10 dan.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

zostane
  zostane  

Napisano Ponad rok temu

Chcialem takiego niezlego kopa na nim dostac (w sensie wysilku). Cholera, jak ja sie dzis przekrzalem w lustrze, to...  jwygladam jakby mnie samochod pieprznal.. tylko na twarzy sladow nie mam
  Chcialem takiego niezlego kopa na nim dostac (w sensie wysilku). Cholera, jak ja sie dzis przekrzalem w lustrze, to...  jwygladam jakby mnie samochod pieprznal.. tylko na twarzy sladow nie mam  A lokec jak matce pokazalem, to sie az przestraszyla kobieta hyhyhy. Ale tak to przynajmniej wiem, ze czegos sie nauczylem, chocby dowiedzialem sie, ze mage-geri-kekomi mojego instruktora, jest jakies 2x szybsze niz myslalem
  A lokec jak matce pokazalem, to sie az przestraszyla kobieta hyhyhy. Ale tak to przynajmniej wiem, ze czegos sie nauczylem, chocby dowiedzialem sie, ze mage-geri-kekomi mojego instruktora, jest jakies 2x szybsze niz myslalem  Az mnie przestawilo
  Az mnie przestawilo  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu