przy alcatrazie tez nie .
no chyba ze Niedomagała Józio tam akurat jest i jego judocy:)
Mówisz? Chłopaki tak uspokajająco działają na miejscowy element?
Napisano Ponad rok temu
przy alcatrazie tez nie .
no chyba ze Niedomagała Józio tam akurat jest i jego judocy:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam znajomych którzy w takiej sytuacji przyjechaliby i odwdzieczyli sie posyłając co najmniej do szpitala tych skurwieli. A jak nie ich to ich kolegów czyli pierwszych lepszych napotkanych na ulicy 20 latków z lublinieckiego elementu...niezgodne z prawem i zbyt drastyczne? Szczerze mówiąc jakoś ich rozumiem
Napisano Ponad rok temu
Jasna cholera dlaczego na mnie nie mogą trafić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat już poruszany, idea niby dobra, ale łatwo potem pomylić kto atakowany, kto atakujący i w imię jakiej idei działa...Swego czasu czytałem o patrolach (bojówkach?) organizowanych przez ludzi ćwiczących SW...w Krakowie bodajże i przeciw skinheadom wymierzonych...taki obywatelski odruch...idea niczego sobie...
Napisano Ponad rok temu
ja bym tym $%#@&^*^#$ proponował tak:
- powiesić pod sufitem za ręce
- powkłówać igły pod paznokcie na stopach
- połamać kolana
- zmiażdżyć jądra (o ile mają)
- poobcianć uszy (ach jakże ja kocham Indian!), można też nosy poobcinać
- a na koniec poprzywiązywać ich do pręgierza na środku miasta ku przstrodze innym
- no a po jakiś 2 tygodniach (o chlebie i wodzie,chociaż to może za dużo wynieść) na szubienicę :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Tyle razy wracałem przez miasteczko i ulicami które są w bezpośrednim sąsiedzztwie miasteczka i ani razu nie miałem żadnj najdrobniejszej nawet przygody. A jak to przeczytałem to włosy staneły mi dębą.
Trzy czy dwa tygodnie tamu był kolejny "czarny marsz" przeciwko przemocy, i co pora teraz chyba urządzić kolejny i czekać na kolejne morderstwo, żeby urządzić kolejny marsz. Jeszcze troche a wejdziemy do stałego kalendarz imprez masowych w Lublinie, i w kraju z takimi czarnymi marszami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu