niecala vs budojo ;P
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos moglby podzielic sie wrazeniami z trenigow aikido na niecalej w centrum albo w budojo na ursynowie albo najlepiej z obydwu sekcji jesli ktos czegos takiego w swym zyciu doswiadczyl Chodzi mi glownie o atmosfere treningu, jezeli ktos ma porownanie czy moze cos powiedziec jak w skali od 1 do 10 fajnie jest pod dowodztwem sensei Pomianowskiego itd i chlopakow z niecalej... Bo sie chcialem po ok. 3letniej przerwie znowu wkrecic i mam lekkie wahania gdzie z tym ze predzej na niecala bo niegdys cwiczylo sie z Michalkiem K heh.. Whatever Bede wdzieczny za wszekliego typu opinie.
Pozdrawiam
hey
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do reszty Twoich stwierdzeń, to masz rację, to masz racje ze nie wszystko zależy od Ciebie jak pracujesz z ludźmi, ale mimo to masz na to wpływ, a ja po prostu stwierdzięm, że budojo olewa, własnie przed chwilą potwierdził mi to kumpel mailem, jak go zapytałem czy ma gazete, pisze ze nie ma i że na maila z zapytaniem o to mu równiez nie odpowiedzieli, więc może mają w dupie klientów, zapłacali to niech się walą. jeżeli to Cię uraża to trudno, takie sa moje doświadczenia z ta gazetą.
pzdr
Slayer'san alias marcin954
Napisano Ponad rok temu
co do leniwych kumpi to cos o tym wiem, niestety,
co do reszty Twoich stwierdzeń, to masz rację, to masz racje ze nie wszystko zależy od Ciebie jak pracujesz z ludźmi, ale mimo to masz na to wpływ, a ja po prostu stwierdzięm, że budojo olewa, własnie przed chwilą potwierdził mi to kumpel mailem, jak go zapytałem czy ma gazete, pisze ze nie ma i że na maila z zapytaniem o to mu równiez nie odpowiedzieli, więc może mają w dupie klientów, zapłacali to niech się walą. jeżeli to Cię uraża to trudno, takie sa moje doświadczenia z ta gazetą.
Szlag mnie trafi zaraz bo czytelnik ma zawsze racje, a szczególnie wtedy kiedy ma naprawdę rację,
przy każdym numerze mam sollenną obietnicę Bellony że od nastepnęgo numeru prenumerata wyjdzie o czasie i... i znowu to samo .
nie wiem co robić?
Jedyne wyjście to chyba zamówić prenumeratę przez SOTO, oni są bardzo solidni i punktualni.
Z mojej strony duże sorrrryyy
Napisano Ponad rok temu
hmm moze ja odpowiem.. widocznie trener jet tak zajety ze nie ma czasu dla uke.... no.. i juz..
Napisano Ponad rok temu
Bo ja np. nigdy nie widzialem, aby p. Jurek na stazach robil cos innego niz ochoczo gaworzyl z dawno niewidzianymi znajomymi. No ale w koncu bycie presidentem wielkiej federacji zobowiazuje...
No i moze wreszcie mi ktos wyjasni formalna roznice miedzy presidentem a przewodniczacym?
Bo statut PFA jest na tyle tajny, ze nia ma go na stronie federacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co słyszałem to treningi aikido w budojo prowadzi pan Wojtek, a nie pan Jurek, ale może w nowym budojo będzie plakat z panem J. to będziesz mógł popodziwiać
Ale konkretnie to o co chodzi
A czy ktos moze podzielic sie informacja nt. aikido prezentowanego przez p.Jurka? Moze jakis filmik albo cus?
Bo ja np. nigdy nie widzialem, aby p. Jurek na stazach robil cos innego niz ochoczo gaworzyl z dawno niewidzianymi znajomymi. No ale w koncu bycie presidentem wielkiej federacji zobowiazuje...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Na Niecałą też możesz przyjść na pierwszy trening za darmo. Michał prowadzi zajęcia na Bródnie, w wakacje będą 2x w tyg na Niecałej.
ps: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
szkoda, ze z tej strony zdjeto egzamin tego michala na 2.dan. mozna bylo sie niezle posmiac.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak jest na Ursynowie,więc się nie wypowiadam, a co do Niecałej, to moim skormnym zdaniem 10pkt ! :-) Przeniosłam się tam we wrześniu i od razu zostałam bardzo ciepło przyjęta "jak swoja" :-)Chodzi mi glownie o atmosfere treningu, jezeli ktos ma porownanie czy moze cos powiedziec jak w skali od 1 do 10 fajnie jest pod dowodztwem sensei Pomianowskiego itd i chlopakow z niecalej...
Sensei Marcin jeździ na różne staże i zawsze coś nowego pokazuje, pozatym ćwiczy ze wszystkimi, no i potrafi dać w kość!
Każdy nastepny trening wydaje mi się jeszcze lepszy od poprzeniego.
Zachęcam gorąco!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ul. Syreny 5/7 Szkoła podstawowa nr 139
Wal tutaj, solidna firma, bez peace&love na treningach.
detale do zobaczenia na stronie LAA.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikido jest SKUTECZNE !!!
- Ponad rok temu
-
stopien i kontuzja :d...
- Ponad rok temu
-
A może by razem poćwiczyć ?
- Ponad rok temu
-
Jak padamy?
- Ponad rok temu
-
Pokaz Yoshinkan aikido
- Ponad rok temu
-
Czy twoj instruktor przestal sie rozwijac w aikido?
- Ponad rok temu
-
Staż z Daniel Brunner Sensei
- Ponad rok temu
-
Robert Mirek ?
- Ponad rok temu
-
Jak to robić na stażach
- Ponad rok temu
-
Depresja senseja?