niecala vs budojo ;P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja od jakiegos czasu trenuje w budojo u w. brozynskiego. atmosfera jest rewelacyjna, chociaz momentami bywa troche ciasno... jedno tylko mnie wkurza - treningi sa za krotkie, chyba sie zapisze na jeszcze jakies...
Nie ma za krótkich treningów - po prostu za mało z siebie dajesz. Więcej potu i krwi! :wink:
Nawet godzinny trening potrafi zamordować. Więcej dynamiki, więcej ruchu mniej gadania.
Napisano Ponad rok temu
A co z tym ze Redakcja budojo zakleja plakaty konkurencji....czemu tka robi ????
Bo jets niedobra Ale wiesz... wy nie zaklejajcie. Już teraz nie jest aktualne prawo "oko za oko ząb za ząb" :wink: Najlepsi i tak wygrają :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nie ma za krótkich treningów - po prostu za mało z siebie dajesz. Więcej potu i krwi! :wink:
Nawet godzinny trening potrafi zamordować. Więcej dynamiki, więcej ruchu mniej gadania.
staram sie jak moge chociaz jak chodzilam na judo kiedys to wychodzilam po kazdym treningu na miekkich nogach, to bylo cos...
Napisano Ponad rok temu
staram sie jak moge chociaz jak chodzilam na judo kiedys to wychodzilam po kazdym treningu na miekkich nogach, to bylo cos...
Moze wroc na judo?
Napisano Ponad rok temu
A co z tym ze Redakcja budojo zakleja plakaty konkurencji....czemu tka robi ????
Bo jets niedobra
tia zazwyczaj zakleja plakaty nasz i nie przychodzi zadne fajne nowe miecho
Napisano Ponad rok temu
Czy to znaczy, ze cale fajne nowe miecho przychodzi do Budojo? :?A co z tym ze Redakcja budojo zakleja plakaty konkurencji....czemu tka robi ????
Bo jets niedobra
Napisano Ponad rok temu
Czy to znaczy, ze cale fajne nowe miecho przychodzi do Budojo? :?A co z tym ze Redakcja budojo zakleja plakaty konkurencji....czemu tka robi ????
Bo jets niedobra
jest to jak najbardziej mozliwe
Napisano Ponad rok temu
Moze wroc na judo?
judo jest zdecydowanie bardziej siłowe - dobrze mi sie je trenowało jak byłam 13 kilo cięższa teraz mogłoby być gorzej...
Napisano Ponad rok temu
Moze wroc na judo?
judo jest zdecydowanie bardziej siłowe - dobrze mi sie je trenowało jak byłam 13 kilo cięższa teraz mogłoby być gorzej...
WoW straciłaś 13 kilo
No to sie nie dziwie ze się nie męczysz. Na judo tez pewnie bys sie teraz nie męczyła.
(zastanawiam się z ilu, ale wstydze sie zapytac)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo jets niedobra
Prorocku musi wracać do Polski bo Cię ominie wiele rzeczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ellis nie ma co się martwić. I tak najlepsi trafią do nas Znaczy Ci z których wyrosną prawdziwi aikidocy :wink:
etam nie interesuja mnie ci ktorzy wyrosna na aikidokow tylko fajne miecho
Napisano Ponad rok temu
WoW straciłaś 13 kilo
No to sie nie dziwie ze się nie męczysz. Na judo tez pewnie bys sie teraz nie męczyła.
(zastanawiam się z ilu, ale wstydze sie zapytac)
ale ja sie nie wstydze odpowiedziec bo jestem z siebie za**biscie dumna - z 78 kg do 65 i mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze kilka kilo zrzucic bo chociaz wygladam juz jakos przyzwoicie to jeszcze jednak jestem w tej gornej granicy prawidlowej wagi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikido jest SKUTECZNE !!!
- Ponad rok temu
-
stopien i kontuzja :d...
- Ponad rok temu
-
A może by razem poćwiczyć ?
- Ponad rok temu
-
Jak padamy?
- Ponad rok temu
-
Pokaz Yoshinkan aikido
- Ponad rok temu
-
Czy twoj instruktor przestal sie rozwijac w aikido?
- Ponad rok temu
-
Staż z Daniel Brunner Sensei
- Ponad rok temu
-
Robert Mirek ?
- Ponad rok temu
-
Jak to robić na stażach
- Ponad rok temu
-
Depresja senseja?