Popularnosc Goju ryu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

ale ja mialem podobna sytuacje

wiec pewnie u Ciebie tez tak jest.. styl ciekawy do tego dobry trener

a co do tego ze malo osob trenuje moze poprostu jest malo trenerow ?? w moim przypadku jest tylko jeden trener na cala polske i na szczescie akurat w moim miescie

Napisano Ponad rok temu
budo_Mjr napisał
Pochwal sie jaki.cwicze styl ktory w polsce trenuje tylko 10 osob
Napisano Ponad rok temu
poprostu chce cwiczyc dla siebie a nie dla tego zepy sie rozpisywac co cwicze... a to wcale nie jest wielka tajemnica...

pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_menth0l napisał
Co prawda ani nie cwicze ani nie widzialem tego stylu na oczy ale z tego co czytalem o nim wnioskuje iz jest calkiem atrakcyjny.. A jak jest u Ciebie na treningu? Przewaza kihon i kata, czy moze wiecej jest walk? No i pod jakim wzgledem przypomina jj czy aikido? Chodzi ci o zastosowanie technik z kihonu czy moze macie przekrojowe treningi, np. w parterze?
Ja bylem na razie tylko na dwoch treningach wiec sie jeszcze za dobrze w tym nie orjetuje

Napisano Ponad rok temu

pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

nie pytajcie o co chodzi dokladniej :-)
napisalem ze cwicze dla siebie... nie dla tego zeby sie chwalic a do tego nie ma czym sie chwalic...
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu

nie tsunami

wrocmy moze do glownego tematu i nie zbaczajmy...
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Desper - 2,5 h trenigu:moje marzenie... Niestety - ćwiczyć tak długo w jednej sesji treningowej mam okazję jedynie podczas przeprowadzanych w górach przygotowań do zawodów

Mjr - musże przyznać, że tez jestem ciekaw co to za tajemniczy styl... Wado-ryu, Seido, Ashihara, Enshin? Może by tak odpowiedź na prov jeśli nie chcesz się publicznie wypowiadać?
Napisano Ponad rok temu

Podobno ciekawosc pierwszy stopien do piekla...

Napisano Ponad rok temu
budo_Kirin napisał
Desper - 2,5 h trenigu:moje marzenie... Niestety - ćwiczyć tak długo w jednej sesji treningowej mam okazję jedynie podczas przeprowadzanych w górach przygotowań do zawodów
![]()
W 100 % Cie rozumiem Kirin. Praktycznie po kazym treningu aikido (1,5h - moim zdaniem stanowczo za krotko) bylo mi czegos brak... Bylem naladowany energia i chcialem cwiczyc a moglbym jeszcze dlugo. Na szczescie moj sensei od goju ryu preferuje dlugie treningi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Desper napisał
Dzięki Bogu instruktor prowadzący grupę średnią nie ma nic przeciwko gdy wpadam na jego treningi i w kąciku młócę worek... :wink: Potem zostaję jeszcze na treningu swojej grupy - to pozwala wydłużyć sesję treningową do przyzwoitych rozmiarów.W 100 % Cie rozumiem Kirin. Praktycznie po kazym treningu aikido (1,5h - moim zdaniem stanowczo za krotko) bylo mi czegos brak... Bylem naladowany energia i chcialem cwiczyc a moglbym jeszcze dlugo. Na szczescie moj sensei od goju ryu preferuje dlugie treningi
i nie czuje niedosytu, po prostu jest tak jak trzeba!
Napisano Ponad rok temu
To jeszcze nie masz najgorzej. Nie chce byc wcipski ale mam pare pytan:
Jak dlugo cwiczysz goju ryu? Jak u Ciebie wygladaja treningi?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Naj naj naj
- Ponad rok temu
-
Sklep w katowicach
- Ponad rok temu
-
Pochylanie się przy technikach ręcznych??
- Ponad rok temu
-
Najcięższy przebyty przez was trening...
- Ponad rok temu
-
Przypowieści...
- Ponad rok temu
-
Kurs instruktora spec. shotokan - kiedy i gdzie??
- Ponad rok temu
-
sztuki walki-koszty:(((((((
- Ponad rok temu
-
Sushi ho
- Ponad rok temu
-
kobiety na treningach....
- Ponad rok temu
-
rozciąganie i stawy