Szkoła :)
Napisano Ponad rok temu
Od pierwszej klasy mnie nie zaczepiali. Nie daj sie popychac, bo cie zaczna popychac leszcze, a jak wszyscy sie zorieentuja, ze jestes popychadlo to beda cie popychac poprostu.
Napisano Ponad rok temu
Mnie chciano "kocić" w połowie pierwszej klasy. Podeszło do mnie dwóch gości, którzy byli troszkę starsi, bo trochę kiblowali. Podobno sprowokowałem ich spojrzeniem dlatego chcieli mi wpier...ić. Po pewnym czasie rozmowy zeszło ich się troche więcej. Ale, że nie wydawało mi się, żeby mieli za duże szanse zrobienia mi krzywdy, to powiedziałem, że ok - solóweczka z jednym z nich. Troszeczke wymiękli i stwierdzili, że na solówkę "nie mają ochoty" i zrobimy "ustawkę" - oni z kumplami i ja z kumplami. Troszkę mnie zaskoczyli - było ich dużo, a moim kumplom ze szkoły zabrakło odwagi (poza kilkoma, do których mam ogromne zaufanie do dziś). Ale zgodziłem się - wyjąłem telefon i zadzwoniłem po kilku kumpli spoza szkoły. Moi znajomi przyszli pod szkołę, a tamtych już nie było - wszyscy się nagle do domu zaczęli spieszyć. Od tamtej pory nawet w oczy mi nie spoglądają - a to już dwa lata od tamtego zdarzenia.
Wiem też jedno - nie warto niczego zgłaszać nauczycielom. Podczas tamtego zdarzenia zrobiło się małe zbiegowisko - z moich ust poleciało kilka ładnych wiązanek, nawet kiedy przechodziły obok nauczycielki. Żadna z nich nie zwróciła uwagi na zaistniałą sytuację.
Napisano Ponad rok temu
kazda szkola ma inne zasady i obyczaje , raz czeba sie postawic a raz nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może jest w tym trochę racji. Lepiej jest ustąpić, niż po ryju dostać. Ale jeżeli wiesz, że masz spore szanse pozamiatania kocących - to sie nie obawiaj - napierdalaj!! <=== Moje zdanie!
ale ci co niesa Ci w stanie dac po ryju raczej rzadko koca , raczej Ci co sa "mocni w grupie" , jak ktos chce miec konflikt to niech sie w to bawi , ale ja sie czymam mojego zdania ze czasem lepiej ustapic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Walka oczami bramkarza...
- Ponad rok temu
-
Szkoła
- Ponad rok temu
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu
-
Walka na ulicy i bjj
- Ponad rok temu
-
Jak zamknąć spelunę?
- Ponad rok temu
-
Wieczorny powrot z treningu ... i dylemat
- Ponad rok temu
-
akcja z wędką ;)