Szkoła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS: Poskutkowało :wink: z tym że mnie czeka to samo ciekawe jak jest z tym na studiach, bo liceum mam obecnie już za sobą (heh najpierw trzeba sie dostać :? ).
Napisano Ponad rok temu
a do jakiego "typu" szkoly idziesz ? zawodowka , technikum ,ogolniak ...?CZE, witam wszystkich. po wakacjach wybieram sie do nowej szkoly czyli liceum i bede tzw KOTEM. wiecie o co chodzi. tu jest prblem. dawac sie kocic?? bic?? co robic?? napewno mieliscie aki przypadki. podpowiedzcie cos.!!
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mowiac nie ma przed tym skutecznej obrony :twisted:
Moja rada: nie chowaj sie po katach korytarza tylko zachowuj sie normalnie a nie jak szaleniec z nerwowo rozbieganym spojrzeniem 8O
W rok pozniej sam kogos spuscisz po schodach albo utopisz w kiblu
Napisano Ponad rok temu
Jak we mnie w nowej szkole koles rzucil papierkiem to sie grzecznie spytalismy czy dawno wpierdol nie dostal? I na tym sie skonczylo
Pisz jaka szkola bo to wsyzstko od tego zalezy.
Aha i oczywiscie [jak dla mnie] nie lataj do nauczycieli [no moze jak juz bedzie atak,nozem podpalenie i takie tam :) ] bo ci jeszcze przypna etykietke konfidenta 8) No ale to juz zalezy od ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale tez nie przechodz w skrajonosci i nie zachowuj sie jak chojrak bo jeszcze zechca cie sprawdzic czy naprawde taki "masta" jestes :wink:nie chowaj sie po katach korytarza tylko zachowuj sie normalnie
Napisano Ponad rok temu
... nie mowiac o popperze w kieszeni, place teleskopowej w plecaku, nozu za paskiem od spodni i gazie w rekawie ...
I nie zapominaj o maluszku pełnym dresów pod szkola
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie bój sie...jak coś to montujemy ekipe z budo i wpadamy :wink: 8)
podr.
Napisano Ponad rok temu
musze waqm powidziec, ze to zajebista stornka, jescze jendo ja nie naleze do najwiekszych 180 wzrost 63kg
czy mnie mzna sie bac?? chyba nie. ale napewno nie powinne sie mnie denerwowac. pizcze jeszcze jak na cos wpadnieicie. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na rozpoczecie roku wez wagon Marlboro czerwonych, pare litrow piwa. Najlepsze gadzety do integracji z nowymi kolegami. :twisted:
Moze jakis joint dla rozluznienia atmosfery
Napisano Ponad rok temu
p.s.wpis pisany po :wink: d wpływem chwili.....nie miejcie za złe jak cos głupiego napisałem.....
Napisano Ponad rok temu
p.s.wpis pisany po :wink: d wpływem chwili.....nie miejcie za złe jak cos głupiego napisałem.....
Napisano Ponad rok temu
Niedawno przyszedl do naszej szkoly nowy gosc. W sumie chcialem go klepac za starego, bo chuj jakich malo w moim miescie. Ale pojeb nie jestem, nie bede go bil za nic, z reszta, zebraby kumpli i byloby odwrotnie
Torszke sie panoszyl po szkole... Tu, tak... laski podrywal... Pozniej przyczepil sie do znajomego. Ogolnie wiedzialem jak przyjdzie ma mnie pora to po prostu gosc wylapie bez orienti i po sprawie.
Minelo torszke czasu, gosc okazal sie nawet spoko, calkiem kolezenski. Uczen jak kazdy innny.
A co do kocenia? Nie przejmuj sie tym. Jak ktos podejdzie, to powied zeby sobie kogos innego znalezli i odejdz... Ja sie tym nie przejmowalem. Jakby mieli mnie skococ to i tak by to zrobili. Olalem wszystko i jakos nikt mnie nie zaczepil.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu
-
Walka na ulicy i bjj
- Ponad rok temu
-
Jak zamknąć spelunę?
- Ponad rok temu
-
Wieczorny powrot z treningu ... i dylemat
- Ponad rok temu
-
akcja z wędką ;)