Skocz do zawartości

Zdjęcie

Szkoła

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
70 odpowiedzi w tym temacie

budo_brisban
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1132 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Szkoła
Chlopaki wiecej macie w gaciach niz powodow do tego. Jezeli bedziecie wygladac jak kot tak bedziecie traktowani, jezeli bedziecie cwaniakowac to was ukruca przynajmniej powinni.
  • 0

budo_jsobanski
  • Użytkownik
  • Pip
  • 27 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chodziłem do liceum, w którym dyrektor jako jedyny w mieście zgodził się oficjalnie na kocenie, a miało ono przebieg bardzo wesoły. Codziennie przez jakieś 2 tygodnie na niektórych przerwach cała szkoła wychodziła przed budynek, brało się 4 kociaków, dostawali motory *grabie od woźnego, miał ich mnóstwo), kaski (pokolorowane czapeczki z papieru) i się ścigali (żużel). Nie było żadnej przemocy czy coś. Jeszcze czasami ktoś musiał zaśpiewać piosenkę, albo powiedzieć wierszyk. Było wesoło.
  • 0

budo_m2
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 74 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

2. biale levisy, glany+biale bele, szele, haringtonka... a noi lancuch mi wisial przy spodnach :P fryzura wyjsciowa oczywiscie : 3mm :P

Ale z Ciebie elegancik :) :!: Pewnie sporo czasu spędzasz przed lustrem :?: :lol:
M2
  • 0

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Chlopaki wiecej macie w gaciach niz powodow do tego. Jezeli bedziecie wygladac jak kot tak bedziecie traktowani, jezeli bedziecie cwaniakowac to was ukruca przynajmniej powinni.

dokaldnie. obecnie w wielu szkolach jest to juz przezytek,bo w modzie to bylo,jak sam szedlem do liceum ( okolice 98 bodajze:D ). trafilo mi sie pierwszego dnia i ok. w pozniejszych klasach sami czasami "meczyllismy" ale w taki sposob,zeby bylo wesolo i koncylo sie na tym,ze wszyscy,lacznie z 1szoklasista polewalismy rowno i bylo ok.

bylem dzisiaj zaniesc papiery do szkol i nikt nie mial problemow
heh same cioty urwa, zwalone ryje. tak jak napisaliscie GŁOWA DO GÓRY i patrz ludzio w oczy. pracuje nad tym i musze powiedziec, ze narazie wszyscy sie odwracaj jak sie tak spojrzy tacy sa, a ja TAKI heh spoko

prosze,jaki sie kozaczek zrobil.... :?
  • 0

budo_gab3d
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1572 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

2. biale levisy, glany+biale bele, szele, haringtonka... a noi lancuch mi wisial przy spodnach :P fryzura wyjsciowa oczywiscie : 3mm :P

Ale z Ciebie elegancik :) :!: Pewnie sporo czasu spędzasz przed lustrem :?: :lol:
M2

A zebys wiedzial :) :):) Biale dziny sa zajebiste, tylko ze sie brudza w 10 sekund :wink:
  • 0

budo_macias
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 932 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

M2

A zebys wiedzial :) :):) Biale dziny sa zajebiste, tylko ze sie brudza w 10 sekund :wink:

dokaldnie:d
pytania od laika-co to haringtonka i flejery :?:
  • 0

budo_yak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1087 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

skonczylem jedno z lepszych liceow w warszawie i musze przyznac ze mnie lekko przerazaja wasze posty. kocenie? kurcze myslalem ze w wojsku juz to zanika a tu w szkolach...u nas takiego pojecia nawet nie bylo. 8O
  • 0

budo_administrator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4477 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

w moim LO trzech chlopakow z 3 klasy probowalo terrozowac mlodych.
I co ? Nasz chemik (100 kg wagi) zgarnal cala trojke do kupy i za fraki wyprowadzil ich z pola widzenia (moze w kierunku gabinetu dyrektora)

Wiecej nikt ich nie widzial- co sie z nimi stalo nie wiem, ale zycze wam takich nauczycieli ;-)
  • 0

budo_gab3d
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1572 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pytania od laika-co to haringtonka i flejery :?:

Dołączona grafika - harrington

Dołączona grafika - flek, flayers
  • 0

budo_administrator
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4477 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mac Gywer w takim chodzil
  • 0

budo_johnny_bit
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 175 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kocenie było jest i będzie zawsze i wszędzie, nawet jak nie ma go oficjalnie czy wręcz jakiś widocznych oznak kocenia to nawet w najlepszych liceach czasem słychać charakterystyczne "miau" tyle że z ust starszych jak przechodzą pierwszaki...

A co do kocenia w moim wypadku: Podstawówka (kocenie w klasie 4 ze względu na specyficzną tedy budowę budynków szkolnych [0-3 4-8]) nie było kocenia, bo: kumple w 8 klasie + specyfika mojej budowy w tamtym czasie, po prostu byłem większy od 6-klasistów; Gimnazjum: Próbowali mnie kocić tylko ludzie z innych szkół, nie wychodziło im to dobrze, zawsze lądowali w kiblu albo pod zlewozmywakiem (silny jestem + 2 pewnych kumpli w tamtym czasie) a później ich kumple z klasy dołowali, o to że koca złego człowieka; Liceum: Niby oficjialnie zabronione, a zamiast tego jakaś impreza ale i tak próbowali, z tym że były tylko 2 razy: 1. tekstem załatwiny gostek - na pytaniie "byłeś kocony" odp "a ty?" i zaraz koło mnie sie pojawia cała klasa - 35chłopa. 2. przed w-fem na korytarzu do sali ćwiczyłem z kumplem, goście się zbliżają, a kumpel po moim udawanym kopie bardzo realistycznie odskoczył na ściane - zwiali

Wniosek: Kumple + Pewnośc siebie, a nikt cie nie ruszy

ps Nec Hercules contra plures!
  • 0

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mac Gywer w takim chodzil

I nie tylko on... takie ciuchy są bardzo przydatne i fajnie wyglądają :-)
  • 0

budo_liczmistrz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2877 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja pamietam kiedys w szkole podszedl do mnie jakis koles i cos zaczal sie rzucac, popychal itp. Zlapalem go za fraki, rzucilem o sciane, chwycilem za glowe i zaczalem podduszac. 2 jego kumpli mnie odciagalo. Od tej pory nikt mnie nie ruszal... Teraz z tamtym kolesiem jestesmy kumplami.
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Co do fleka - bardzo wygodna kurtka. I fajnie wyglada :) ...coz przynajmniej do poki nikt nie doszyje do niej kaptura przestraszony
;)
Pozdrawiam
  • 0

budo_wodnik szuwarek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1113 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

kaptura...?!?!a co ma wygladać jak kosmita?!?!obrzucony azbestem!?
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wlasnie wlasnie... widzialem fleka z kapturem...brr az mi sie zimno zrobilo ;)
Pozdrawiam
  • 0

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

to to może alaska była a nie taki typowy fleyers....
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

CHolera wie, dla mnie to byl flek z kapturem ;)
Pozdrawiam
  • 0

budo_gab3d
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1572 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie ma flekow z kapturem :P :P:P To musialqa byc alaska.
Ja itak wole CWU od fleka zwyklego.
  • 0

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Odliczamy aż ktoś się zapyta co to jest ;) A alaski są świetne :-) mi się bardzo podobają :-)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025