Szkoła
Napisano Ponad rok temu
Pzdr CarpeDiem
PS Nie bylem kocony, ale znam sporo 4klasistow i 2-klasistow i mowili mi pare razy jak to jest z tym koceniem. A po wakacjach przyjda nowe koty do mojej szkoly :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie wywalają za to z budy nie ma litości :twisted:
PS: Poskutkowało :wink: z tym że mnie czeka to samo ciekawe jak jest z tym na studiach, bo liceum mam obecnie już za sobą (heh najpierw trzeba sie dostać :? ).
Apropo jak to jest na studiach to powiem tak , nie istnieje chyba taki problem. Jest cos takiego jak otrzesiny (nieobowiazkowe zwykle polega na przemaszerowaniu pod jakimis sztandrami dookola uczelni , czy cos w tym stylu i konczy sie impreza w jakims studenckim lokalu, czasem z jakimis darmowymi browarami dla "pierwszakow" )
Napisano Ponad rok temu
Choć słyszałem o praktykach w zawodówce w moim mieście i aż się ciepło robi. Generalnie, kumple+pewność siebie+umiejętności=brak kocenia, tylko czy warto sobie przepieprzyć w starszych za napis na ręce czy coś takiego. Co innego gdy będą chcieli kogoś w kiblu spuścić, wtedy należy się bronić, bo to kurewsko poniżające.
Napisano Ponad rok temu
Heh też chodziłem do LO, no i pamiętam, że koleś "umawiał sie na randkę z gablotką szkolną" a najlepsze było to, że po udanej randce "gablotka" (głosem gościa ze starszej klasy oczywiście) pozwoliła się pocałować i nietylko . Ubaw był niekiepski. Niewiem czy jeszcze sie to praktykuje, ale widziałem jak goście tępili "kota" na PKS-ie, w parkach itp!!! Tak więc w tym wypadku surowe kary pani dyrektor można o "d..ę potłuc"eeeeeee tam.... to nie m się czego tak naprawde bać... ogólniaki pilnują....
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najwazniejsze pierwsze dobre wrazenie... 8)
Na rozpoczecie roku wez wagon Marlboro czerwonych, pare litrow piwa. Najlepsze gadzety do integracji z nowymi kolegami. :twisted:
Moze jakis joint dla rozluznienia atmosfery
...Taa...Jednak najlepszy patent to nasypać przyszłej wychowawczyni trochę "towaru" do kawy. Efekt murowany!
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
ponoć w moim liceum wszyscy mnie kojarzą po szelkach i pasiakach....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. zatacza sie i drze morde
2. biale levisy, glany+biale bele, szele, haringtonka... a noi lancuch mi wisial przy spodnach fryzura wyjsciowa oczywiscie : 3mm
Nieto zebym sie napinal bo sam sie z tego smialem ale jak widac niektorzy jeszcze kumaja kto jest kto :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bylem dzisiaj zaniesc papiery do szkol i nikt nie mial problemow :twisted:
heh same cioty urwa, zwalone ryje. tak jak napisaliscie GŁOWA DO GÓRY i patrz ludzio w oczy. pracuje nad tym i musze powiedziec, ze narazie wszyscy sie odwracaj jak sie tak spojrzy 8O tacy sa, a ja :twisted: TAKI heh spoko
laczycie sztuki walki czy jestescie wierni 1
POZDRO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....jak masz takie podejscie do "otoczenia" to nie wroze ci tam wielu przyjaciol :?heh same cioty urwa, zwalone ryje. tak jak napisaliscie GŁOWA DO GÓRY i patrz ludzio w oczy. pracuje nad tym i musze powiedziec, ze narazie wszyscy sie odwracaj jak sie tak spojrzy 8O tacy sa, a ja :twisted: TAKI heh spoko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zostalo cos w tym wojsku z UB-polowa debile...reszta sadysci.
Napisano Ponad rok temu
To było wojsko , ubojnia była na "polowej " przestraszony :shocked!: . Fakt - jak w każdej dużej zbiorowości trafiali sie różni ludzie debile i psychole też, lecz zwyczaj pasowania to była ceremonia nie rzeż niewiniątek NIKT O TO NIE MIAŁ PRETENSJI !!!!! Nie było obowiązku brania w tym udziału , kto nie chciał nie musiał. Nikt też zbytnio nie ucierpiał było ok. kiedyś leciał taki film o woju Samowolka (chyba) w kazdym razie lałem ze śmiachu same pierdoły. ... pozdro.To bylo wojsko czy ubojnia? 8)
Zostalo cos w tym wojsku z UB-polowa debile...reszta sadysci.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obrona kobiety przed kobietami
- Ponad rok temu
-
Pobicie kierowcy autobusu (video)
- Ponad rok temu
-
sprint?
- Ponad rok temu
-
Ciekawa strona na temat ulicy, polecam choc autor...
- Ponad rok temu
-
Walka na ulicy i bjj
- Ponad rok temu
-
Jak zamknąć spelunę?
- Ponad rok temu
-
Wieczorny powrot z treningu ... i dylemat
- Ponad rok temu
-
akcja z wędką ;)