A czasem poprostu nie ma kasy/czasu a pomysly w glowie sie pietrza. Wrzucajcie swoje projekty. Ja do tego nozyka sie przymiezam juz od jakiegos czasu ale ciagle cos mnie odciaga...
W tej chwili mysle rzaczej nad usunieciem tych dziur.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

.
 .Napisano Ponad rok temu

Co do tego na rysunku to jeszcze niewiem czy rekojesc taka jak tam jest czy inna (z rekojescia zawsze najwiekszy klopot jest przy projektowaniu (przynajumniej u mnie) bo niewiem jak bede sie z dana rekojescia czul).
  Co do tego na rysunku to jeszcze niewiem czy rekojesc taka jak tam jest czy inna (z rekojescia zawsze najwiekszy klopot jest przy projektowaniu (przynajumniej u mnie) bo niewiem jak bede sie z dana rekojescia czul).  Coz narazie to wersja beta narysowana na szybko
  Coz narazie to wersja beta narysowana na szybko  
 Napisano Ponad rok temu
 jakos nie moge trafic w oprogramowanie, ktore by mi "lezalo" przy projektowaniu - tzn. takie, w ktorym moglbym rysowac na jakiejs siatce (np. milimetrowej) a potem ja usunac w gotowym projekcie...
  jakos nie moge trafic w oprogramowanie, ktore by mi "lezalo" przy projektowaniu - tzn. takie, w ktorym moglbym rysowac na jakiejs siatce (np. milimetrowej) a potem ja usunac w gotowym projekcie...Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ściagnij kazą albo załatw sobie od jakiegoś kumpla co kombinuje z grafika 2D POZDRAWIAM @LL
  ściagnij kazą albo załatw sobie od jakiegoś kumpla co kombinuje z grafika 2D POZDRAWIAM @LL

Napisano Ponad rok temu

wiem ze banalne no ale "kto pyta nie bładzi"POZDARWIAM @LL

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Długość całkowita 250mm
Dlugosc ostrza 130mm
Stal D2(będzie)
Okładziny drewno Machoń (chyba)
Pochwa Kydex
I co Wy na to?
Napisano Ponad rok temu
też nie wiem do końca, temat rozwija się w wątku "kuźnia czy szlifierka" i innych ;-) Ale jak policzyłem to ok. 12-15 zł za taki kształt jak w moim projekcie - (chyba 180zł/za minutę cięcia - prędkość cięcia 8metrów/min).Piteros a tak na marginesie to ile kosztuje wycięcie na laserze

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .
 . 
 Napisano Ponad rok temu
Długość całkowita 250mm
Dlugosc ostrza 130mm
Stal D2(będzie)
Okładziny drewno Machoń (chyba)
Pochwa Kydex
I co Wy na to?
Jedyne do czego można by się przyczepić to okładziny z mahoniu w połączeniu z pochwą z kydexu. Moim skromnym zdaniem lepsza byłaby skóra...
Napisano Ponad rok temu
 na rękojeść to ja bym chciał jakieś ciemne drewno:
  na rękojeść to ja bym chciał jakieś ciemne drewno: 

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Aha przod rekojesci ma chyba za duzo gorek ... Ale to takie moje spostrzezenia kazdy ma swoje gusta
 Aha przod rekojesci ma chyba za duzo gorek ... Ale to takie moje spostrzezenia kazdy ma swoje gusta ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu