Mój folder - za jakiś czas- cz.2
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wkladki z kratonu przewidujesz zamontowac ?
Napisano Ponad rok temu
naprawde widac, ze nie szczedziles potu i czasu... ale efekt jak na razie naprawde fantastyczny. Trzymam kciuki za dalsze prace i powodzenia!
Pytanie - jak wycinales ze stali ksztalty i jakiej stali uzyles?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Sabertooth - stal to NC10, wycinałem zwykła piłką do metalu a kąt ostrza na frezarce, piłując schudłem 2 kilo ale ty więcej sie narobiłes przy swoim ground zero, wygląda cool
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i tak dalej jestem pełen podziwu i trzymam kciuki - choć moze powinienes swoja robote dokumentowac - bylby swietny tutor - "jak zrobic folder" - z pewnoscia duuuuzo osob by zainteresowal - pomysl o tym!
no własnie - frezarka, to jest to o czym teraz bede musial pomyslec, ale najpierw musze "zdjąć" z 1,5 mm z grubosci, bo 5mm to za duzo jak na fixed o dl. 9"... wiec pewnie szlifierka "magnesówka"
Napisano Ponad rok temu
Vince ty to wiesz jak mnie dobić, najpierw pytaniem o blokade a teraz tym . Może w następnym nożu pokusze sie o to, ale w tej chwili jestem na to za cienki.
hehe wybacz to niecelowo
Napisano Ponad rok temu
raczka jest z aluminium ?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sabertooth - dlaczego 5mm to za dużo? wydaje sie być w sam raz
Napisano Ponad rok temu
poszukam adresu - odezwij sie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no... jakby to powiedziec, wydaje mi sie, ze 4mm bedzie ok, ale dlaczego? nie wiem -jak patrze na te 5,5mm to widze Stridera, a nie chce aby ten noz co robie byl "dlutem" tylko nozem taktycznym, co przede wszystkim ma zapewnic SZYBKOSC, wiec waga nie pozostaje bez znaczenia. Tutaj musze sie zgodzic bezwzglednie z PitereM, iz w knifefighting przede wszystkim szybkosc, a cala reszta potem... ot, dlaczego! mysle takze o otworach w rekojesci aby zmiejszyc ciezar i nadac wywazenie bardziej na ostrze, zdecydowanie poprawia sie jakosc ciec...ale to kolejny etap
Napisano Ponad rok temu
Może i fakt Sabertooth - szybkość to podstawa
Napisano Ponad rok temu
To będzie cudny folder. Powodzenia!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z CZEGO I JAK ZROBIC REKOJESC NOŻA ?
- Ponad rok temu
-
CHCE ZACZAC !!! TYLKO JAK ?!
- Ponad rok temu
-
Sabertooth Custom - Ground Zero - Wykonanie czesc 1
- Ponad rok temu
-
Custom - realia są okrutne ;)
- Ponad rok temu
-
złożyc bombe, domowej roboty
- Ponad rok temu
-
złożyć pistolet
- Ponad rok temu
-
BHP
- Ponad rok temu
-
Sabertooth Custom - Ground Zero (design)
- Ponad rok temu
-
Jak zrobić oplot a'la Strider
- Ponad rok temu
-
śmieszna sprawa
- Ponad rok temu