denerwujące!!!!(tsunami)
Napisano Ponad rok temu
Nie mylmu tu zalozen z historia. Murat wybral Bodhidarme na pierwszego, ktory uformowal zasady, nie dla Tsunami, ale zgodne z tym stylem.
I jeszcze co do atmosfery - u nas takze jest bardzo przyjemnie. Wszyscy bardzo zzyci, zwlaszcza z mistrzami.
I prawda, ze na Tsunami ucza duzo innych rzeczy - takze z aikido. Znajomy mowil mi takze, ze podciecia w Tsunami zaczerpniete sa z Judo, pewnie dlatego ze Murat sporo je cwiczyl.
Dodam jeszcze, ze dzisiejszy nasz pokaz wywarl ogromna wrazenie. Frekwencja w publicznosci byla bardzo duza - tyle bylo widzow, ze malo miejsca mielismy. Wiem, ze to laicy, ale nawet ja, jakbym poaptrzyl sie na to, definitywnie stwierdzilbym, ze to na prawde sie sprawda i wolalbym sie nie nacinac na karateke.
Jesli instruktor chce miec dobrych podopiecznych nauczy ich karate... Ba pokaze im tecjniki z innych stylow - wszystko po to, aby dali sobie rade w przypadku napasci.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
A co do Pani Tsunamistki - nie denerwuj sie, podejc obiektywnie do sprawy. I nie pisz mi tu ze tsunami nie jest moze the best, bo jak to zauwazasz, to moze zmien styl na bardziej the best. Mi sie podoba, trenuje i koniec.
zgadzam sie z tobą

a co do poprzendiego postu nie wyraziłam sie dosc jasno to moj bład ..
ps wiem ze tsunami pochodzi z kutna

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ps wiem ze tsunami pochodzi z kutna
![]()
![]()
pozdrawiam
mowil ci ktos ze jestes ladna jak sie zloscisz?

Napisano Ponad rok temu
bez uderzeń ale zawsze lepsze to niż ćwiczenie 2 lata shotokan i nie mieć jeszcze wolnego kumite
Jak sam powiedziałeś to zależy od senseja (my mieliśmy już po 9 miesiącach, w zasadzie to od tygodnia) (fudokan)
PS: SKuteczne jest wszystko szpadel, kij, krzesło płyta chodnikowa co sie nawinie pod rękę.
Napisano Ponad rok temu
bez uderzeń ale zawsze lepsze to niż ćwiczenie 2 lata shotokan i nie mieć jeszcze wolnego kumite
Jak sam powiedziałeś to zależy od senseja (my mieliśmy już po 9 miesiącach, w zasadzie to od tygodnia) (fudokan)
PS: SKuteczne jest wszystko szpadel, kij, krzesło płyta chodnikowa co sie nawinie pod rękę.
tak tak samo jak walka nunchaku załoze sie ze kazda kobieta obok perfum i szminki nosi w torebce nunchaku i np łyże do opon => tym tez sie da bronic....
lordprzemo nie podlizuj sie tak na mnie to niedziała ;p;p;p;p;p;p
pozdrawiam
ps karateka1 przeprosinki na forum publiczny .. poniosło mnie
no coz jestem tylko kobietą :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Nosferatuu: machasz nunchaku? Hhehehe i nosisz je w torebce?
oczywiscie nunchaku, bokena tonfe i jeszcze inne rzeczy :?
pisałam w przenosni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pozdrawiam :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
a co w tym złego że czasami nosi się w torebce nunchaku? A jeszcze komplet wkrętaków, dyskietki startowe, kawałek patchkorda i pare innych drobiazgów? Niezbadane są zawartości damskich torebek ;pNosferatuu: machasz nunchaku? Hhehehe i nosisz je w torebce?
Napisano Ponad rok temu
a co w tym złego że czasami nosi się w torebce nunchaku? A jeszcze komplet wkrętaków, dyskietki startowe, kawałek patchkorda i pare innych drobiazgów? Niezbadane są zawartości damskich torebek ;pNosferatuu: machasz nunchaku? Hhehehe i nosisz je w torebce?
my kobiety to sie rozumiemy pozdrawiam :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu

za to wy faceci jestescie przejzysci
hehehehe pozdrawiam :twisted:
Napisano Ponad rok temu

Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu

zyc, nie umierac

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
my nie mamy mutacji głosu i nie swędzą nas "interesy" :twisted: :twisted:no i nie mamy menstruacji i napiecia przedmiesiaczkowego
![]()
zyc, nie umierac
i nie widac po nas jak mamy ochote na s..
ad. johnny bit
my juz mamy to troche za soba juz dyskusja sie zakonczyła
pozdro mężczyzni
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Pomocy!
- Ponad rok temu
-
Którą drogą iść?
- Ponad rok temu
-
gdzie??
- Ponad rok temu
-
[b]kARATE W K-1[/b]
- Ponad rok temu
-
7 dan A.Drewniaka
- Ponad rok temu
-
Mam problem z kumite
- Ponad rok temu
-
Staz
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na Makiwarze.
- Ponad rok temu
-
Biodro :-(
- Ponad rok temu
-
Unifikowanie się Karate w Polsce - Jak to oceniacie?
- Ponad rok temu