modern aikido czy combat aikido
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mi rozchodziło sie tylko o to zdjęcie nic więcej ręce tori sa za daleko za jego plecami tyle koniec tematu chciałem mu w tym przyznać racje
Pamiętaj Kita to nie Twoja wina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z kim my się teraz kłucić będziemy, skoro już Optymisty nie ma
no jak to z kim Z NASZYM KOCHANYM MODERATOREM SZCZEPANEM :)
a tak wogole to ON juz dawno nie zabieral tu glosu... az stwierdze ze sie za NIM stesknilam.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
a tak wogole to ON juz dawno nie zabieral tu glosu... az stwierdze ze sie za NIM stesknilam.. :wink:
Moderatorzy zawsze wzięcie u dziewczyn mają, aż zazdroszcze.A odnośnie Szczepana to pewnie odpoczywa, by powrócić jeszcze silniejszym.
Napisano Ponad rok temu
Chyba byl/jest na 40-leciu NY Aikikai....(czekamy na soczysta relacje z kasliwymi fotkami )....
Napisano Ponad rok temu
siostra to że zły dotyk boli to widać po tobie i twoim zachowniubraciszku... ZLY DOTYK / POST BOLI PRZEZ CALE ZYCIE ... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
jhakiepoczucie humoru moja siosta jest poprostu chora psychicznie i niestety to nieuleczalne np teraz to wyrywa nóżki i skrzydełkamuchom tego już nie uleczysz
A gdzie jej Aiki??,a Ty jako starszy brat pownieneś być ponad jej "nietypowym" by nie użyć innego słowa zachowaniem, Twoim zadaniem jest uczenie jej harmoni i naprowadzenie na jedyną słuszną drogę W sumie to żal mi tych muszek, Marudka jak tak możesz??
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje Ci Fiodor za to zdjecie. W moim odczuciu, jezeli wszystkie stosowane w praktyce techinki zakonczone beda ta dzwignia, mozna bedzie bezprzecznie mowic, ze aikido to Peaceful Martial Art. Oczywiscie, pod warunkiem, ze uke jeszcze oddycha.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jhakiepoczucie humoru moja siosta jest poprostu chora psychicznie i niestety to nieuleczalne np teraz to wyrywa nóżki i skrzydełkamuchom tego już nie uleczysz
A gdzie jej Aiki??,a Ty jako starszy brat pownieneś być ponad jej "nietypowym" by nie użyć innego słowa zachowaniem, Twoim zadaniem jest uczenie jej harmoni i naprowadzenie na jedyną słuszną drogę W sumie to żal mi tych muszek, Marudka jak tak możesz??
dla niej to normalka dobrze że przynajmniej ich nieje o kurcze wykrakałem :P:P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak narazie to jst zajeta a jak zobaczy to pewnie mnie uderzy ALBO BEDZIE BUJKA
Nie żebym Ci nie lubił, ale ja obstawiam za Marudką
ale ajk wcześniej czyt to znaleźli mnie w kapuście więc nie nie mamy tych samych genów
Sorki zapomniałem.
Napisano Ponad rok temu
najwyżej mi głowe rozbije nic więcej (normalka)
Napisano Ponad rok temu
ej no co ty siostra mnie ???
najwyżej mi głowe rozbije nic więcej (normalka)
To ja już wiem czemu się na Aikido zapisałeś. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
blackgirl
Napisano Ponad rok temu
e nie na aikido zapisałem sie dlatego ponieważ byłpewein okresw moim życiu że siostra mnie nie biła
Kita nie przejumuj się, na świecie jest bardzo dużo rodzin w których młodsze siostry martretują starszych braci, jasne 8) .
jak narazie to jst zajeta a jak zobaczy to pewnie mnie uderzy ALBO BEDZIE BUJKA
No i jaki był wynik??
Napisano Ponad rok temu
No i jaki był wynik??
jak to jaki 1:0 dla mnie
Napisano Ponad rok temu
No i jaki był wynik??
jak to jaki 1:0 dla mnie
A można prosić o jakąś bardziej precyzyjną relacje, tzn ile zębów wybitych, kości połamanych, może ktoś stracił ucho albo nos, no i po ilu rundach się walka zakończyła??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kluby
- Ponad rok temu
-
Chwyt precelkowy :)
- Ponad rok temu
-
Kobiecośc wojownika, czyli Twój Styl m.in. o aikidoczce
- Ponad rok temu