biorytm
Napisano Ponad rok temu
Odkad zaczolem biegac rano moj biorytm zrypal sie na maksa.
Mianowicie kiedys bylem nocnym markiem i chodzilem spac tak miedzy 2-3 w nocy, wstajac o 11-12 w poludnie. Teraz zasypiam po 23, a budze sie o 8 rano. Jednak zauwazylem jedna rzecz. Ostatnio budze sie coraz wczesniej bez budzika. Wczoraj wstalem o 7 i nie moglem juz spac. Dzisiaj wstalem juz o 5.30....Czy to normalne, ze moj organizm budzi sie o takich wczesnych godzinach bez zadnego problemu? Przy czym zasypiam zawsze reagularnie tak po 23.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Odkad zaczolem biegac rano moj biorytm zrypal sie na maksa.
Mianowicie kiedys bylem nocnym markiem i chodzilem spac tak miedzy 2-3 w nocy, wstajac o 11-12 w poludnie. Teraz zasypiam po 23, a budze sie o 8 rano. Jednak zauwazylem jedna rzecz. Ostatnio budze sie coraz wczesniej bez budzika. Wczoraj wstalem o 7 i nie moglem juz spac. Dzisiaj wstalem juz o 5.30....Czy to normalne, ze moj organizm budzi sie o takich wczesnych godzinach bez zadnego problemu? Przy czym zasypiam zawsze reagularnie tak po 23.
pozdrawiam
Ale masz problem...
Niejeden by tak chciał. Polecam post "Bezsennosc!!!"
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi o bezsennosc to sam mialem kiedys ten problem, ale byl on zwiazany z tym, ze mialem dosc mocna depreche przez jakis czas. Naszczescie to minelo juz dawno temu 8)
Napisano Ponad rok temu
na starość pozostanie ci tylko wspomnienie :wink: pozdr
Napisano Ponad rok temu
a jesli chodzi o czas jaki przesypia standardowy czlowiek to nie trzymaj sie tego zbyt mocno 4 godziny wystarczaly eisteinowi to i tobie tez powinny hehe
wiesz o ile na dluzsza mete nie bedzie Cie to męczyć to bardzo dobrze...popatrz na to z tej strony standardowy czlowiek przesypia 1/3 życia a ty ??
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może faktycznie w ten sposób wyreguluje sobie zegar biologiczny , bo jak dotąd , to wprawdzie zasypiam bez problemu , ale ze wstawaniem to mi idzie jak po grudzie . No i jeszcze mam obowiązkową drzemkę po południu ( i to nie ważne czy jestem wtedy w domu czy na zajęciach - po prostu zasypiam )
Dzięki za radę i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj zauwazylem, ze jak jechalem na rowerze to mialem tak niesamowita kondycje przez glupie 3 tygodnie biegania, ze glowa boli....Zawsze sie meczylem, kiedy jechalem na zamek Książ, bo gorki tam sa dosc spore i ladowalem najmniejsza przerzutke. Wczoraj podjechalem bez wiekszego wysilku nie przerzucajac przerzutek na najlzejsze i na dodatek, kiedy mialem najbardziej strome wzniesie to jeszcze mialem na tyle sily, ze probowalem oddychac sobie tylko nosem, ktory byl niestety zapchany Takze jestem mile zaskoczony tym jak szybko bieganie podnioslo moja kondycje
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bezsennosc!!!
- Ponad rok temu
-
sklep power-zone 5% rabat dla vb
- Ponad rok temu
-
Strzelanie w stawie biodrowym(raz jeszcze)
- Ponad rok temu
-
Ubezpieczenie
- Ponad rok temu
-
Plan na masę niewstrzymujący wzrostu
- Ponad rok temu
-
rozciaganie , poradzcie
- Ponad rok temu
-
tabaka
- Ponad rok temu
-
Przegapić goryla (psychologia postrzegania)
- Ponad rok temu
-
Makiwara - co przez to rozumieć?
- Ponad rok temu
-
Rodzaje ćwiczenia mięśni
- Ponad rok temu