akcja z wędką ;)
Napisano Ponad rok temu
jakieś dwa miechy temu (sory za opóżnienie ale nie miałem dostępu) szedłem na trening kobudo, niosłem sobie bo (183cm) w szmacianym zielonym pokrowcu. byłem wcześniej u kumpla i żeby się nie spóźnić musiałem przejść przez zamknięty bazarek. byłem tak zamyślony, że jak podszedł do mnie koleś (on:+180cm, ~90kg; ja 185/75 więc nie przerażał) i zapytał o godzine to odruchowo lewą ręką wyjąłem z kieszeni komórę (wiem, że 'odruchowo' to powinien być co najwyżej lewy prosty :twisted: ale nie otym teraz...)
koleś złapał za telefon prawą reką i próbował mi mi go wyrwać. odepchnąłem go prawą na korpus (cały czas trzymam w niej kija więc nie mogę normalnie go strzelić). ja już mam drugą rękę na kiju (pozycja taka, że jakbym leżał plecami na zegarku to kij pokazywałby 'za dziesięć czwarta'):
ON-daj ku#$a!!
JA-spieprzaj bo będzie wpierdol!
ON-a co wędką mi przypieprzysz?!?!
no to sam się prosił... :twisted:
szybki wyprost prawej ze skrętem całego tułowia w lewo i tylko poczułem jak mi kij pęka dokładnie w miejscu gdzie go trzymalem. gość dostał z boku w głowe pod ucho. najpierw ukląkł potem wstał i z niezbyt przytomną miną się oddalił (dostał po drodzę jeszcze kilka razów tym złamanym kijem w pokrowcu jak cepem :twisted: )
no a podobno kobudo to martwa sztuka...
Napisano Ponad rok temu
ON-a co wędką mi przypieprzysz?!?!
Urocze poklon niech się cham uczy, że teraz wędkarze to malutkie teleskopowe mają, a nie 183 cm drąga
Napisano Ponad rok temu
zlamales bo na czyims lbie ?
brawo, chociaz szkoda bo
wiesz to było takie bo mejdin castorama... (ale na treningach wytrzymywało dość mocne kumibo przeciw ratanowemu z budosportu)
ale i tak sądząc po minie gościa efekt był ciekawy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedys jechalem mieczem powywijac z kumplami i z jakims panem zaczalem gadac bo spytal czy biora :) Nie chcialem mu przykrosci robic, pogadalismy o rybach i wysiadlem na trening
muahahahah ;d... niezle jaja ;d... a na taki 1,2 tez sie nabieraja? Oo jesli tak to specjalnie kupie pokrowiec ;d...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam troszkę podobnie
jak w środę wychodze przez bramę z kijem w pokrowcu to portier zawsze mówi mi "udanego połowu!"
Napisano Ponad rok temu
hehe...fakt! Niektore posty czytam zbyt pobierznie ...hehe :wink: ...nie no racja...ale plamaJakiej wędki?
Toć on kija drewnianego miał.
Napisano Ponad rok temu
a ja bym mu dał jak tak bardzo chciał
ON-daj ku#$a!!
8O
Napisano Ponad rok temu
Pewnie kurwa, ale mi się tez kojarzy
punkt dla tego pana.
czepiacie się. jakby zamiast $ wcisnęło ni się # toby już się nie kojażyło...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samotnie czy w grupie?
- Ponad rok temu
-
Juwenalia w Łodzi
- Ponad rok temu
-