Woda
Napisano Ponad rok temu
Zbliza sie lato i tak sobie pomyslalem ze moze byc cos na jeziorkiem ( w wodzie rzecz jasna ) potrenowac tylko co ??
Jak sie cwiczenia zwiazane z woda ?
A czemu tylko w lato nad jeziorekiem ? bo u mnie w miescie ( pffff..... miasto ) nie ma basenu - tak jakby kto pytal
dzieki
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozniej badalem kefirki, jogurciki itd. niestety jestesmy oszukiwani przez niektorych producentow ale za to niektorzy daja nam to co najlepsze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
otototoco do kefirków i jogurtów nikt by się chyba nie obraził jeśli byś polecił prodecentów którzy nie robią nas w bambuko
Napisano Ponad rok temu
Czesc
Zbliza sie lato i tak sobie pomyslalem ze moze byc cos na jeziorkiem ( w wodzie rzecz jasna ) potrenowac tylko co ??
Kop w wodzie, bardzo bezpieczne dla stawów i opór zdrowy. Tylko z równowagą inaczej Dobrze jest też np. ćwiczyć uderzenia łokciem w wodzie (łokieć ma iść pod wodą)
Wiesz, że są baseny dla koni, gdzie konie wyścigowe ćwiczą biegi w wodzie? Też tak możesz.
Napisano Ponad rok temu
co do kefirków i jogurtów nikt by się chyba nie obraził jeśli byś polecił prodecentów którzy nie robią nas w bambuko
nie chcialbym tu uprawiac kryptoreklamy 8) no ale skoro mama sznase ratowac wasze zdrowie, glownie choidz o to, ze niektore wyroby mleczne ( kefiry, jogurt,...) sa po prostu jalowe, nie maja w sobie kultur bakterii, ktore sa dla nich charakterystyczne przez co ich wartosci odzywcze sa male.
co do tych lepszych producetnow, ktorzy dbaja o swoj produkt od strony mikorbiologicznej 8) ( jestem dobry- na 3 roku bede mial o zywnosci modyfikowanej genetycznie) to na pewno mleko acidofilne danone popularny actimel, pozniej kefiry i jogurty z Kosciana
Napisano Ponad rok temu
co do tych lepszych producetnow, ktorzy dbaja o swoj produkt od strony mikorbiologicznej 8) ( jestem dobry- na 3 roku bede mial o zywnosci modyfikowanej genetycznie) to na pewno mleko acidofilne danone popularny actimel, pozniej kefiry i jogurty z Kosciana
Akurat Danone to z dbaniem o kultury bakterii wiele wspólnego zdaje się nie ma, niezależnie od produktu
Kocyk, studiujesz biotechnologię spożywczą czy technologię żywienia?
K.
Napisano Ponad rok temu
ostatnio na laborkach badalem czystosc wody z jakiegos jeziora kolo poznania coz nie polecam wyniki wykazaly zakazenie wody baketriami kalowymi
A, pardon, przeczytałem, że wykryłeś w wodzie Escherichia Coli, więc mam jasność sytuacji co studiujesz
K.
Napisano Ponad rok temu
Co do jogurtow
Nie kupujcie produktow firmy DANONE i JOGOBELLA - wywalili mnie z tamtad z pracy bo -----> wstydze sie powiedziec wiec tu patrz film "Poranek Kojota"
Napisano Ponad rok temu
Dobra , bede plywal
Co do jogurtow
Nie kupujcie produktow firmy DANONE i JOGOBELLA - wywalili mnie z tamtad z pracy bo -----> wstydze sie powiedziec wiec tu patrz film "Poranek Kojota"
Czysty kretynizm
nie Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Tae Tad najlepiej to odsumował ; P
Kocyk a na cyzm jesteś ?
ps. witam kolega po fachu badania żywności : P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
teraz w poniedzialek badanie wedlin czy cos tam badzcie czujni i czekajcie na moj raport
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bolące kolano.
- Ponad rok temu
-
problem
- Ponad rok temu
-
Obżarstwo
- Ponad rok temu