Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Hellfire napisał
Jakiś czas temu obniżyli(za dużo ludzi szłoby do pierdla, te małolaty dzisiaj takie napalone :wink: ) - ustawa z dnia 6 czerwca 1997(zm.: Dz.U.97.128.840, Dz.U. 99.64.729, Dz.U. 99.83.931, Dz.U. 2000.48.548, Dz.U. 2000.93.1027, Dz.U. 2000.116.1216, Dz.U. 2001.98.1071 ) - tekst jednolity jest w internecie( na wp lub interii wpisać)
Tatuś najwyżej może mi gębe obić lub pogonić, a nie wsadzić do paki, więc na tatusiów uwagi nie zwracam.
Fajny się OT zrobił
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Kiod napisał
Po przemyśleniu sprawy doszedłem do wniosku że jednak za młoda dla mnie jesteś, będziesz musiała mi to jakoś wybaczyć, ale nic z tego nie będzie, przykro mi.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
budo_blackgirl napisał
jak jeszcze o 2 lata obniżą to Roman Polański będzie mógł chodzić z podniesioną głową a w każdym razie z jeszcze bardziej podniesioną niż do tej porygranica bylo 16 lat, zmienili na 15??
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu