"Król jest nagi!"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakiś czas temu obniżyli(za dużo ludzi szłoby do pierdla, te małolaty dzisiaj takie napalone :wink: ) - ustawa z dnia 6 czerwca 1997(zm.: Dz.U.97.128.840, Dz.U. 99.64.729, Dz.U. 99.83.931, Dz.U. 2000.48.548, Dz.U. 2000.93.1027, Dz.U. 2000.116.1216, Dz.U. 2001.98.1071 ) - tekst jednolity jest w internecie( na wp lub interii wpisać)
Tatuś najwyżej może mi gębe obić lub pogonić, a nie wsadzić do paki, więc na tatusiów uwagi nie zwracam .
Fajny się OT zrobił
Eeee... z tatusiem to chodzilo mi o to,ze jak sie ma w domu ojca gliniarza i kuratora, to chcac nie chcac o przepisach sie cos tam slyszy
Napisano Ponad rok temu
Jesli podczas bójki ktos nawet przez przypadek zerwął by mi majtki (np/. jakbym sie bił na plazy w samych kapilewókach) to na 100% by mnie to niezachamowało.... sam nie wiem czemu, ale moja nagość by na mnie większego wrazenia by niezrobiła... .
Ale drogie Panie, nie wstydzicie sie robierac przed swoim meżem czy chłopakiem, a nagle byscie wszok wpadły.... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Po przemyśleniu sprawy doszedłem do wniosku że jednak za młoda dla mnie jesteś, będziesz musiała mi to jakoś wybaczyć, ale nic z tego nie będzie, przykro mi.
pozdrawiam
no ale nie mi miales zaplacic ale Słonikowi :twisted: .... mi nawet to na mysl nie przyszlo
Napisano Ponad rok temu
jak jeszcze o 2 lata obniżą to Roman Polański będzie mógł chodzić z podniesioną głową a w każdym razie z jeszcze bardziej podniesioną niż do tej porygranica bylo 16 lat, zmienili na 15??
i morze papierz go beatyfikuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
lać czy nie lać? oto jest pytanie...
- Ponad rok temu
-
Streetboxing
- Ponad rok temu
-
Walka