Obżarstwo
Napisano Ponad rok temu
Moja znajoma ma straszne problemy z jedzeniem... jest praktycznie co 15-30 min. głodna i potrafi pochłaniać tego jedzenia naprawde dużo... cały zgrzyt polega w tym że ona ma figure jak osa O.o' takie problemy ma od około miesiąca... może dlatego... wole niewiedzieć co będzie jak jej system przemiany materi przestanie sobie dawać rade z taką ilością zarcia... gdzie mogła by znaleźć pomoc... do jakiego lekarza ją posłać ?? Takie pytanko do ludzi obeznanych z tematem :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obżarstwo fajna rzecz. Ze mnie jest kawał sukinsyna, więc zawsze powatarzałem, że ludzie mnie nienawidzą, ale jedzonko zawsze będzie mnie kochało
Napisano Ponad rok temu
Jak już o chorobach gadamy to ja mam inny problem. Dobre rzeczy jem bez umiaru np: naleśniki z drzemem. A jak mam jeść ziemniaki, których nie cierpie czuje się najedzony i mi one nie wchodzą. Jak mam obiad z ziemniakami to po godzinie jestem głodny. Sięgam po owoce i warzywa. Co to jest? Normalne to czy chory jestem?
ja tam sie nie znam, ale z tego co wiem to ziemniak to sama skrobia, za wiele dobrego nie daje. lepiej jesc te warzywa i owoce.
a na kobietach to ja sie nie znam :wink:
Napisano Ponad rok temu
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
! PoZdRaWiAm !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
ale coś mi sie wydaje że za mało wody pije i czasem jak mi sie pić chce to ide coś zjeść.. proponuje więc np.. jak wody nei chce pić bo bezpciowa to soczek jakię marchwiowe coś tam.. to jak jedzoenko i pitkum zarazem
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Glukozamina
- Ponad rok temu
-
ból pleców
- Ponad rok temu
-
Odzywki na mase