Co to jest?
Z góry. dzięki!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To w sumie ma jakis związek z ulica....
![]()
Co to jest?
Z góry. dzięki!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tam u Ciebie, w Warszawie jest cóś takiego?Widziałem kiedyś prgram o nich. Robili z tego sztukę bardzo brutalą, efaktywyną, elitarną(nie można być karanym)itp. Nie ma parteru(o ile dobrze pamiętam). W programi tro wyglądało dość dobrze, a jak jest naprawdę... Nie mam pojęcia, zależy od trenera..
Napisano Ponad rok temu
Nie mam pojęcia, program był na pewno o grupie spoza Warszawy, a nie widziałem żadnych ogłoszeń, klubów, ani też nie słyszałem,zeby mieli w Wawie...A tam u Ciebie, w Warszawie jest cóś takiego?Widziałem kiedyś prgram o nich. Robili z tego sztukę bardzo brutalą, efaktywyną, elitarną(nie można być karanym)itp. Nie ma parteru(o ile dobrze pamiętam). W programi tro wyglądało dość dobrze, a jak jest naprawdę... Nie mam pojęcia, zależy od trenera..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To w sumie ma jakis związek z ulica....
![]()
Co to jest?
Z góry. dzięki!
Napisano Ponad rok temu
są zawody bez reguł w wawie z tego co wiem ,ale NAPRAWDE bez reguł :-)
dla mnie to nie jest zbyt ciekawe - przedewszystkim NIELEGALNE - z ringu/klatki często schodzą Ci ,którzy poprostu są wstanie zejść![]()
tzn. mają wszystkie kości na miejscu ,a przynajmniej mogą się poruszać , ale zdarzają się przypadki złamań albo utraty przytomności nie mówią już o krwi![]()
W skład takiego treningu wchodzi dobry styl uderzany (np. thai) + combat + walka bronią + parter ,a raczej wyjście z parteru/obrona . To są raczej kluby (jeśli można to nazwać klubem) undergroundowe i naprawde trudno się do takiego dostać ... i też nie każdy ma ochote na to![]()
Na samym treningu np. lowkicków uczysz się na gołym ciele kolegi .
ps. treningi są zbyt brutalne wg mnie i nie polecam nikomuz reguły przychodzą tam ludzie psychiczni
i nie raz się zdarza ,że starsi uczniowie wykorzystują nowych jako worki treningowe...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na samym treningu np. lowkicków uczysz się na gołym ciele kolegi .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a skąd ty to wszystko wiesz
Qrde kolejni "odkrywcy" co odkrywają że lowkick boli. A w czym nauka lowkicka na kimś jest lepsza od tarczy itp. ?
RObercieP
ty sie definitywnie nei znasz
nic tak z rana humorem nie napawa jak
rozpierdolenie kumplowi kolana
i w ten oto sposob oczywisty mozesz dla
sekcji zakupic..
karetke
Napisano Ponad rok temu
ps. chodzi kto chce nikt nikogo nie zmuasz już mówiłem ,że to dla sadomaso
![]()
ps.2 teraz się zastanawiam po co to pisałem ,teraz moge tylko czekać na ataki i nieudolnie się bronić :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
he, mam isć na jezdnie i "Przepraszam moze Pan interesuje sie MA"? To ma jakąs strone? I dlaczego obok napisu huta pojawiło sieniestety ja nie trenuje w Krakowie podałem go tylko jako przykład, dlatego nie wiem nic konkretnego!! wiem tylko że to jest na hucie
wos popytaj w kraku a na pewno ktos kto sie interesuje MA będzie coś wiedział na ten temat pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
XaiMoon musiał trafic do jakiejs rzeźni a nie do klubu street boxingu!!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu