E o smak nie chodzi,przynajmniej łatwiej bedzie wstac:}Tylko co mam wybrac?
ja nadal jestem za GM ;p
Napisano Ponad rok temu
E o smak nie chodzi,przynajmniej łatwiej bedzie wstac:}Tylko co mam wybrac?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Green Magnitude jest w proszku,No-X z mono,jabłczanem,albo jakimś stakiem,orotan możesz wziasc sam,lub możesz dorzucić coś przed treningiem np:No-Xplode,No Shotgun,No Xtreme i tak dalej.|Kurde już sam nie wiem co wybrać tyle tu tego podajecie GM odpada bo nie chce w tabsach wole proszek.Niewiem czy no-x czy ten orotan?Co bedzie lepsze i napiszcie czy z czyms to btrac czy samo.
Napisano Ponad rok temu
Sam Green ci wystarczy.|Kurde już sam nie wiem co wybrać tyle tu tego podajecie Najbardziej mi pasi ten GM jest w proszku [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to samo czy kupic jesczze do tego mono?
Napisano Ponad rok temu
Powiem od razu nie zalezy mi na pompie na pobudzeniu tez za bardzo,bo mam w cos w gowe ze jak iore odzywki i to zawsze chce mi sie trenowac.Najbardziej zalezy mi na sile masie.Wydaje mi sie ze ten gm bedzie dobry,ale dorzucic do niego mono?Green Magnitude jest w proszku,No-X z mono,jabłczanem,albo jakimś stakiem,orotan możesz wziasc sam,lub możesz dorzucić coś przed treningiem np:No-Xplode,No Shotgun,No Xtreme i tak dalej.
Napisano Ponad rok temu
Jeśli jest to duży Green to nie.Powiem od razu nie zalezy mi na pompie na pobudzeniu tez za bardzo,bo mam w cos w gowe ze jak iore odzywki i to zawsze chce mi sie trenowac.Najbardziej zalezy mi na sile masie.Wydaje mi sie ze ten gm bedzie dobry,ale dorzucic do niego mono?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej po orotanie.A po czym by mi bardziej skoczyła siła?Czytałem o gm i wiara chwali,a o kazeinie duzo nie znalazłem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E już sam niewiem,ale chyba bardziej mnie kusi ten GM dokupił bym do tego up your mass i jakies białko na noc.
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Po każdej kreatynie siła mu wzrośnie.GM jeden minus - nie wiadomo jak bedzie reagował Twój brzuch.. siła na bank wzrośnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E brzuch to wytrzyma jest wytrzymały i dużyGM jeden minus - nie wiadomo jak bedzie reagował Twój brzuch.. siła na bank wzrośnie
Napisano Ponad rok temu
To już lepszy będzie Up Your Mass.
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Goliat też jest dobry to czołówka gainerówChyba ze goliat,a białko jakies nan noc?
WTF ?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Cyklon Luta Livre Warszawa - rozkład treningów |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||
cyklon zielona góra - filmiki :) |
Multimedia |
|
|