Kolezanka :)
Napisano Ponad rok temu
Spory karton, otwieram, a tam pare milutkich rzeczy i niepozorne pudelko z okragla, purpurowa naklejka
Otwieram pudelko i widze ja, mala szara niepozorna myszke wersja regular s30v
No i trzymam w lapie Sebenze i nie zamierzam sie z nia rozstawac przez najblizszy czas. Pierwsze otwarcie - klik - frame pewnie zaskakuje i cytujac pitera "zamknal sie skarbiec Fortu Knox". Az wstyd przyznac, ze kiedys psioczylem ze za droga, przereklamowana, a teraz trzymam w lapie i sie zachwycam
Pierwsze ciecia raczej lightowe, wlosy z lapy podgolilem, nastrugalem olowek, na razie tylko otwieram i zamykam, otwieram i zamykam
Noz sprawie wrazenie supersolidnego, okladziny sa grubsze, niz na zdjeciach, frame zachodzi pod ostrze niemal na calej szerokosci. Nie zamierzam robic na blokadzie pompek, ale wierze, ze wytrzymalaby nacisk 200kg czyli tylu, ile podaja. Ostrze subtelnie piaskowane, zaokraglone na grzbiecie z nacieciami na kciuk, srubki oczywiscie polerowane na lustro, a wszystko prosto i funkcjonalnie.
Piter nie przesadzil w swoim opinie ani na jote, a ja pluje sie w brode za bycie niedowiarkiem A teraz ide poklikac, klik klik klik
Jutro zrobie fotki, gdyby ktos chcial obadac
Napisano Ponad rok temu
Niech Ci służy...
I maleńkie ukłucie zazdrości...
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
i widze ja, mala szara niepozorna myszke wersja regular s30v
Dalej podobne jest Królestwo Niebios do kupca, szukającego pięknych pereł,
Który, gdy znalazł jedną perłę drogocenną, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją.
(Mat. 13:45-46)
Gratulacje. Niech Ci dobrze służy.
W.
Napisano Ponad rok temu
Dalej podobne jest Królestwo Niebios do kupca, szukającego pięknych pereł,
Który, gdy znalazł jedną perłę drogocenną, poszedł, sprzedał wszystko, co miał, i kupił ją.
(Mat. 13:45-46)
niezle! czytujesz biblie?
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje nabytku, mam nadzieje ze CI bedzie dlugo sluzyl i...ze go pomacam przy jakiejs okazji
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
czytujesz biblie?
Tak - od wielu lat. A o tym człowieku zawsze myślałem, że musiał być fascynatem pereł, a nie tylko handlarzem. Kimś kto mógł rozpoznać, że ten jeden 'kamyczek' może być wart tyle, co cały jego dotychczasowy 'business'. Gdy zobaczył jedną piękną nad wyraz był gotów sprzedać wszystko co miał, aby ją zyskać - w ten sposób pozbył się możliwości handlowania perłami, ale miał tę, która dla niego była najpiękniejsza. Duchowy sens to oczywiście "sprzedaż" wszystkiego co mamy, aby zyskać życie z Bogiem, ale pozostaje jeszcze odczytanie tekstu po prostu jako historii człowieka gotowego na wszelkie straty, aby zyskać coś cenniejszego. Jak przeczytałem, że Vince posprzedawał balisongi, to podejrzewałem, że kroi się coś fajnego. Jeśli Sebenza, to się wcale nie dziwię.
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak przeczytałem, że Vince posprzedawał balisongi, to podejrzewałem, że kroi się coś fajnego. Jeśli Sebenza, to się wcale nie dziwię.
alez zapewniam, ze jedno nie mialo z drugim nic wspolnego, rachunki na serio byly, czesc zreszta nadal jest bo ja juz mam taka tendencje do wydawania kasy na to, na co akuratnie mam ochote
Napisano Ponad rok temu
Po to są pieniądze :wink:Jak przeczytałem, że Vince posprzedawał balisongi, to podejrzewałem, że kroi się coś fajnego. Jeśli Sebenza, to się wcale nie dziwię.
alez zapewniam, ze jedno nie mialo z drugim nic wspolnego, rachunki na serio byly, czesc zreszta nadal jest bo ja juz mam taka tendencje do wydawania kasy na to, na co akuratnie mam ochote
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
Ja chce szarą myszkę.... :roll:
Napisano Ponad rok temu
A oto i obiecane foty:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Sebenza rulez
Napisano Ponad rok temu
- czy podkladki sebki sa z fosforobrazu ?
- co to za numer wybity na wewnetrznej czesci okladziny z frame ? Na mojej jest A 04, moze ktos wie ?
- wreszcie ostatnie pytanie dla posiadaczy: czy uzywacie jakiegos lubrykantu ? Ja skropilem militec-1 ale nie bardzo chwycil, wiec podejrzewam ze podkladki sa z bronzu ktory sam w sobie nie potrzebuje smarowania...
Napisano Ponad rok temu
No co wy tak z tą Sebenzą ???
Ludziska - jest ktoś w Krakowie/Wieliczce/okolicy kto ma tego cudaka???
Chciałbym to-to zobaczyć na żywo (popijając piwo - coby do rymu było).
Już mam zbierać kasę????
Żyć bez Sebenzy nie można????
No - kurde 8O 8O 8O
Sfrustrowany
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie - sam ocipiałem i kupiłem GB...
-wój-
Napisano Ponad rok temu
przyznam ze robie tak z wiekszoscia nozy jakie oladam w necie
a najbardziej na stridera tarani - ale tutaj mi najciezej idzie
Vince - powiem krotko - zazdroszcze jak jasna colera .....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MISS SPYDERCO - Dogrywka
- Ponad rok temu
-
cqd mkII w Absolon
- Ponad rok temu
-
Ostrzalki -ale te tansze.....
- Ponad rok temu