Czy zawodnik MMA daje rade na ulicy??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie skini z braku żydów i innych mniejszości narodowych cierpią na brak zajęcia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ulica to nie życie... całkiem inny klimat...
Czyli ulica to co? Bo skoro nie życie to ja nie wiem :roll:
tak jak niedawno pisałem cienias cieniasem zostanie jeżeli nie przełamie swojej psychiki, tu chodzi o psychikę!!
No to gratuluję, jeśli uważasz, wszystko sprowadza się do psychiki... Samym umysłem to się gra w szachy(chociaż też nie do końca :wink: ). Nie twierdzę, że psycha nie jest ważna, ale nie popadajmy od razu w skrajności. Bo wedle Twego rozumowania to cienias po przełamaniu psychiki będzie zabijaką - w takim razie ja pie***le całe treningi i idę do psychoterapeuty
Napisano Ponad rok temu
co do treningów skinów to chetnie bym zobaczył,gdyby kots miał na jakies taśmie czy coś,albo chociaż opis....
barddzo mnie to ciekawi.....
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem czy Zawodnicy MMA są równie dobrzy na ulicy jak na ringu. Czy ulica należy tylko do hooliganów skinheadów i innych typów z ulcznej kultury.
Było kiedyś na forum, któryś z zawodników się obronił przed kilkoma napastnikami. Na początku pomyślałem, że to lipa, ale przyjął dobrą taktykę. Zwiał na parking między samochody i tamci się rozdzielili, żeby go zajść i złapać. A 1 na 1 to były bardzo krótkie starcia
Napisano Ponad rok temu
Taktyka skinów ? kiedyś mnie dojechali w bramie - poprotu przewaga liczebna (4 na 1) Jeden skoczył na moje plecy jak jakaś małpa i potem już walka w parterze tyle ,że tylko ja leżalem..... :roll:
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem czy Zawodnicy MMA są równie dobrzy na ulicy jak na ringu. Czy ulica należy tylko do hooliganów skinheadów i innych typów z ulcznej kultury.
Nie nie poradzi, cwiczy po to zeby umiec machac reka w pompce.
Rade dadza tylko tacy fighterzy jak Wolverine czy jakos tak ci bylo
Napisano Ponad rok temu
to zę skini to banda buraków z kompleksami nie trzeba pisać..każdy rozumny homo sapiens powienien być już uświadomiony z tym faktem :?
co do ich treningów..powiem tak ..swego czasu bylem na zawodach w spocie rozmaiwalem tam z miejscowym nowopoznanym kolega i powiedzial mi ,zę ma szwagra niestety w takowej organizacji i że chlopaki trenuja boksik,kick siłownię każdy..obowiązkowo w ramach organizacji,,co do ich ustawek nic mi o takowych nie mówił..oni chyba po prostu leją mniejszości narodowe..ehh szkoda na nich słów..
MMA na ulicę?!hmhm zawse piszę się na forum że wazny jest czlowiek a nie styl,że ważne jest jak ćwiczy a nie co...na pewno jest to racja..ale wąne jest z jakim nastawieniem ćwiczy,czego wymaga od siebie samego..i jeśli trenuje MMA w czym się specjalizuje..bo rzeczywiście jak ma sparować choćby z dwoma czy ash trzema(większa liczba "zawodników"to samobójstwo :? ) to czy jest uderzaczem-ma w tym wypadku łatwiej czy chwytaczem..hmhm..
odpowiedź na pytanie zawarte w topicu brzmi:ma większe szanse na wyjście obronną reką niż zwykły szary obywatel..
a pomysł z parkingiem jest genialny musze go zapamietać..
pozdrawiam all
Napisano Ponad rok temu
rei all
........
a pomysł z parkingiem jest genialny musze go zapamietać..
pozdrawiam all
oczywiście pod warunkiem, że parking nie jest pusty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak zaatakowac!
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpiłem? (wycięte z zadymy)
- Ponad rok temu
-
Zadyma w knajpie - zęby w akcji!!!! Taka mała opowiastka...
- Ponad rok temu
-
Ring a Ulica!!
- Ponad rok temu
-
Wzrost przemocy i agresji
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpilem??
- Ponad rok temu
-
ZaSada: Bronić Swoją kobiete !! za wszelką cenę