SOO BAHK DO
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jeśli sie czepiam, to ludzi typu byłego szefa TSD z Pionek, który już na starcie narobił nam wstydu, wiem że D. coś z nim próbował. Teraz ten z Pionek robi "tang su do" - nie wiem czy sam to wymyślił czy ma kogoś nad sobą. Krążyła plotka, że ten z Pionek połączył się z D. a jeśli to prawda, to na pewno źlę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Polsce wyszły materiały dotyczące Kyoksul, niestety wydal je MON jako 4-ro stopniowy podręcznik walki wręcz części 1-3 to kyoksul, podobno częśc 4ta to bas-3 (przynajmniej w którymś artykule było tak napisane że to Bryl opracował ) Niestety dostępnośc prawie żadna - przeważnie były/są pochowane w sejfach osób zajmujących sie wfem w jednostkach wojskowych. podejrzewam że nawet wprowadzenie nowego programu walki wręcz dla wojska tego nie zmieni, chyba żeby wydusić z mon jakis egzemplarz i go wydać:
1. Specjalny program walki wręcz Główny zarząd szkolenia bojowego MON - Warszawa 1985
2. Roman Subdarzewski Metodyka nauczania obowiązujących zakresów walki wręcz. poradnik metodyczny WOSS Piła 1990
Napisano Ponad rok temu
Ale jeszcze raz dzięki za informację.
IRA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki styl trenujecie - ITF, WTF, GTF?
- Ponad rok temu
-
Równowaga ...
- Ponad rok temu