Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miszcz ma nazwisko, ale go nie używa. Uczniowie opromienieni wiedzą Miszcza mogliby używać go niby kiai straszliwego i samo brzmienie owego Nazwania powalałoby przeciwników bez życia, aczkolwiek bogatszych w człowieczeństwo... (vide "Diuna" i bojowe zawołanie, będące w istocie nazwiskiem Mua Dib).
I jeszcze jedno - czyż nazwanie Miszcza po nazwisku nie pozbawi go tej odrobiny tajemnicy, każdemu Miszczowi przynależnej?
Napisano Ponad rok temu
no, qrcze, zrobilo mi sie nieswojoJako ten tego....
zboczeniec zawodowy nie mogę nie zauwazyć drogi Pmaszu, ze twoja opowiastka ma wszelkie cechy zaczątku powieści szkatułkowej niczym Rekopis znaleziony w Saragossie :wink: 8) :peace:
Ł. (literacko wyrobiony) 8)
Napisano Ponad rok temu
no, qrcze, zrobilo mi sie nieswojoJako ten tego....
zboczeniec zawodowy nie mogę nie zauwazyć drogi Pmaszu, ze twoja opowiastka ma wszelkie cechy zaczątku powieści szkatułkowej niczym Rekopis znaleziony w Saragossie :wink: 8) :peace:
Ł. (literacko wyrobiony) 8)![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja może bym i coś skomentował, ale wazeliniarstwo nie leży w mojej naturze.jako tworca dzieł szufladkowych się domagam krytycznych komentarzy
Napisano Ponad rok temu
jako tworca dzieł szufladkowych się domagam krytycznych komentarzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a bo to trzeba skonczyc zeby kolezkowie powiedzieli czy człowiek sie aby nie zaplącze w fabułę metną i bezsensu?
Napisano Ponad rok temu
to ze fabula jest metna i bez sensu to wiadomo od poczatkua bo to trzeba skonczyc zeby kolezkowie powiedzieli czy człowiek sie aby nie zaplącze w fabułę metną i bezsensu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedy życie przerasta proze nalezy jeno stac i gapic sie na nie z otwartą gębą.... nic cikawszego nie wymysle
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aczkolwiek muszę rzec, że brnąc w gąszcza absurdu potrzebuje wsparcia i komen. bo czasem sam juz nie wiem czy to nie za bardzo zakręcone. piszcie, które kawałki podobają się bardziej - co sie dłuzy a co powinno zniknąć... techniczne uwagi że tak powiem
Napisano Ponad rok temu
i kiedy Jagienka powinna stracić cnotę?)
niniejszym uprasza się autora o niemarudzenie tylko kontynuowanie wątku bo część druga sprawdzianu wygląda intrygująco.
Napisano Ponad rok temu
I tak Miszcz Marian stał się wielkim, zbiorowo nazdzorowanym obowiązkiem (tfurczym of kors)Popieram, do pióra
kolego pmasz.
Napisano Ponad rok temu
I tak Miszcz Marian stał się wielkim, zbiorowo nazdzorowanym obowiązkiem (tfurczym of kors)
Popieram, do piórakolego pmasz.
![]()
![]()
![]()
Ł. (raczej mało obowiązkowy)
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu