Komentarze do Przygód Miszcza Mariana
Napisano Ponad rok temu
Jakbym umiała piszczeć, to bym założyła fanklub, a tak to tylko będę wielbić z daleka w ciszy i z oddaniem
poklon Autor poklon
A jeszcze zapytam Waszmościów, co w tajniki organizacji przeróżnych wprowadzeni głębiej jesteście, czy poklon Miszcz Pióra pmaszem zwany poklon w tzw. realu (podobno jest gdzieś taki świat, gdzie ludzie żyją, nie znając komputerów i o aikido nie słyszawszy... ale to pewnie tylko legenda) nie nosi zacnego miana Parciak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo to spadkobierca Spartan.Parciak to nie, ale chyba Partaczy, o ile mnie wzrok nie myli, stad powiedzenie: co nie zrobi to spartaczy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Żadnych wycieczek osobistych nie było hehehehhehehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najwięcej miał Dominik problemu z wnoszeniem słomy. Niełatwo to zrobić bez wzbudznia sensacji na 7 piętrze bloku.
Ani chybi to o mnie. Co prawda jam nie Dominik, ale na 7-mym piętrze mieszkam i muskulatury nachalnej też nie mam :wink:
Pmasz, nadążamy. A kolorowa karoseria świadczy o radości życia właściciela pojazdu, nie zaś o pokrętności umysłu ścieżek. Alleluja :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nadążać to my Waćpan nadążamy - jeno niemożem się już doczekać konfrontacyi mizernej współczesności z siermiężną tradycją, co to salceson zawinawszy w gazetę do miasta zmierza...
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak Hitchcock - zacząć od trzęsienia ziemi, a potem niech napięcie narasta...
Teraz to już na pewno pójdę dziś na trening, żeby się nieco wyluzować (a jeszcze rano miałam pomysł, żeby zrobić wagary...). Powiedzcie, proszę, poklon pmaszowi poklon (sama nie śmiem ), że jego dzieło poza wszelkimi innymi walorami ma również niebagatelny wpływ pedagogiczny na opieszałych początkujących adeptów najlepszej Drogi
Napisano Ponad rok temu
ON ZNOWU JEST!!!!!!! Ma czapeczkę z wiewiórek i jest zarośnięty.
To musiało się tak potoczyć.
ON wraca do gry......
BRAWO AUTOR, BRAWO AUTOR, BRAWO AUTOR!!!!!
Napisano Ponad rok temu
W.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WYRAZY ZACHWYTU I PIENIA ANIELSKIE NA TEMAT PRZYGÓD MISZCZA MARIANA I JEGO NIEOCENIONEGO AUTORA PMASZA
hehehehe
Brawo pmasz, nie daj długo czekać na kolejną część przygód :wink:
Napisano Ponad rok temu
BRAWO autor poklon
Napisano Ponad rok temu
to jest coraz leprze
BRAWO autor poklon
ja to bym poszedł nawet dalej i bym powiedział, że lepsze.... :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielkanocne seminarium z Yoshigasaki Sensei w Berlinie.
- Ponad rok temu
-
AiKIDO w Słupsku
- Ponad rok temu
-
Kobayashi Hirokazu i Budojo
- Ponad rok temu
-
dostawac w d... na treningach aikido
- Ponad rok temu
-
Aikido Walka na śmierć