Kung-Fu/WuShu - super klub dla każdego :!:
Napisano Ponad rok temu
Godne polecenia!! Więcej informacji "w środku"
Napisano Ponad rok temu
Nauczysz się:
-Tradycyjnych technik walki
-Technik walki bronią (kij, nunchaku, lina, łańcuch, podwójna szabla dao)
-Samoobrony
-wiele innych
Gorąco polecam!!!
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Arkadesh
Napisano Ponad rok temu
Uczą oczywiście kung-fu i wushu z elementami samoobrony. Jak się domyślacie tego pierwszego jest najwięcej. Nauczycielem jest p. Mariusz Kuriata (brącowy pas, czyli 1 lub 2 Ji, nie pamiętam dokładnie, jeżeli chodzi o czarny pas, to wymagania są te same, trzeba tylko prowadzić własną szkołe przez co najmniej 5 lat i dlatego jest to "tylko" brązowy pas), a uczył się u Chińczyka nazwiskiem (chyba u nich popularnym) Lee, wię wyszkolony jest znakomicie, mogę potwierdzić, bo sam mnie uczy. Jeszcze raz polecam wszystkim i może podam telefon kontaktowy do trenera: 0603 281 186
Napisano Ponad rok temu
A tak dla przybliżenia mógłbyś napisać, kto uczy w tym klubie i gdzie się uczył? Albo podać jakiś adres, czy cuś...
K.
Ma adres WWW w podpisie, ale nie klikanie mocno rozczrowywuje :roll:
Napisano Ponad rok temu
A tak dla przybliżenia mógłbyś napisać, kto uczy w tym klubie i gdzie się uczył? Albo podać jakiś adres, czy cuś...
K.
Ma adres WWW w podpisie, ale nie klikanie mocno rozczrowywuje :roll:
Strona jest w trakcie tworzenia, jak będzie zrobiona do końca, powiadomię na forum. Za utrudnienia przepraszam (chociaż to raczej nie ode mnie zależy, no ale..... ).
P.S. Domena już jest, serwer też, więc to już coś 8)
Napisano Ponad rok temu
...uczył się u Chińczyka nazwiskiem (chyba u nich popularnym) Lee, wię wyszkolony jest znakomicie...
Przy całym szacunku do ewentualnych umiejętności trenera, powyższy tekst mnie powalił
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...uczył się u Chińczyka nazwiskiem (chyba u nich popularnym) Lee, wię wyszkolony jest znakomicie...
Przy całym szacunku do ewentualnych umiejętności trenera, powyższy tekst mnie powalił
Po pierwsze przepraszam za błąd (powinno być "więc", zamiast "wię". Uważam, że Chińczyk potrafi dobrze nauczyć, a poza tym dalej napisałem, że sam mogę potwierdzić umiejętności, więc nie był to jedyny argument.
Jeżeli ktoś nie wierzy, lub po prostu chce się przekonać, zapraszam w imieniu trenera na zajęcia
Napisano Ponad rok temu
W zasadzie na reklamy szkół jest specjalny dział, ale ten topic niech tu pozostanie. Fajny jest
Cieszę się, że tamat się podoba
Nie wiedziałem, że na reklamy jest osobny dział i za to przepraszam (jestem nowym użytkownikiem tego forum, wybaczcie :wink: ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znowu jakieś ściemniactwo przylazło 8O
Z całym szacunkiem, ale wydaje mi się, że jeżeli nie zna Pan tego klubu, to nie powinien się Pan o nim wypowiadać.
Napisano Ponad rok temu
Jaki styl, jaki przekaz itp.
Bo jak narazie to napisales jedno wielki NIC.
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozatym ze chinczyk potrafi dobrze mauczyc to chinczyk potrafi tez np. dobrze ugotowac, namalowac itp itd.
8O 8O 8O Jezu, spajk, litosci - zabiles mnie tym tekstem... LOL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Eagle Claw
- Ponad rok temu
-
Kung Fu a walka nozem
- Ponad rok temu
-
Jak wyglada nasza szkola?
- Ponad rok temu
-
Serdeczne wspolczucia dla wszystkich modliszkowcow!!!!!!
- Ponad rok temu
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
- Ponad rok temu
-
Shifu Yu nie zyje...
- Ponad rok temu
-
RAK od UDERZEŃ ??????????????
- Ponad rok temu
-
Serwer Wing Chun