shotokan w Katowicach
Napisano Ponad rok temu
mozna gdzies w Katowicach pocwiczyc Shotokan??
pozdr!!
Michal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja chodzilem jakis czas na Tradycyjne (nie wiem czy shotokan) na sekcji z Uniwersytetu Slaskiego, aczkolwiek nie polecam...
z tego co udalo mi sie zobaczyc na stronce US, to jest sekcja Oyama (Goliat), ja poszukuje Shotokan badz Fudokan (Karate Tradycyjne), prosze o info,
pozdr!!
Michal
Napisano Ponad rok temu
Ja chodzilem jakis czas na Tradycyjne (nie wiem czy shotokan) na sekcji z Uniwersytetu Slaskiego, aczkolwiek nie polecam...
z tego co udalo mi sie zobaczyc na stronce US, to jest sekcja Oyama (Goliat), ja poszukuje Shotokan badz Fudokan (Karate Tradycyjne), prosze o info,
pozdr!!
Michal
To nie jest sekcja oyama jest kk i tradycyjne
Napisano Ponad rok temu
pozdr!!
Michal
To nie jest sekcja oyama jest kk i tradycyjne
a masz moze jakis namiar na WWW tej sekcji??
pozdr!!
Michal
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Informacje możesz uzyskać z tej strony:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dzieki
Michal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Okolo 2 miechow. Moj pierwszy kontakt z tradycyjnym, o senseiu sie nie wypowiadam, bo to zbyt krotki czas, zeby sady wydawac. To, co mi sie nie podobalo to spartanskie warunki, mala sala, cala wyscielana materacami, rozgrzewka byla "w miejscu" bez zadnego biegania, kihon raczej skromny, za to byly elementy samoobrony w stylu "jak ktos Cie zlapie za glowe" mnie osobiscie nie podeszlo, a w porownaniu do Kyokushin ktore cwicze teraz to jak niebo a ziemia ... takie moj zdanie, prosze o wyrozumialosc
Jezeli to sala n Bankowej 12 to 2 miechy temu byl remont, ja tam judo cwicze i teraz salka jest zajebista
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mocno polecam treningi u sensei Kaczora - ma doskonałą technikę prowadzi też zajęcia w Czechowicach-Dziedzicach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz jednak ciekawych treningów to warto zajrzeć do Bytomia do senseia Kaczora 2 dan. Pozdrawiam
sensei kaczor nie dziala w bytomiu, nie robcie zametu
Napisano Ponad rok temu
witam!!
mozna gdzies w Katowicach pocwiczyc Shotokan??
Michal
W Wojkowicach ma klub Jan Życiński (Age Kan Klub) moze ma gdzies sekcje w okolicy
--
Washi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A mnie się wydawało że Age Kan działa w Lubomierzu... i że instruktorem jest Zbigniew Wojtkowiak 4 dan... Zresztą spoko gość.
Masz racje, no moze nie do konca, w Lubomierzu mieszka Zbigniew Wojtkowiak - aktualnie 5 dan - a Age Kan jest w Bogatyni ma rowniez sekcje w Gryfowie Slaskim, Swieradowie Zdroju.
A nim Z. Wojtkowiak osiadl w tamtych stronach prowadzil m. in. treningi w Wojkowicach, wowczas Gornik Wojkowice, a takze w Bielski i Zywcu. Po zmianie miejsca zamieszkania klub w Wojkowicach przeja po nim Jan Życinski - 2 Dan (choc moglby byc juz 4) kilkukrotny medalista MP w kumite.
A co do Zbysia Wojtkowiaka to powiem ze jest nie tylko spoko gosc, ale dla mnie wspanialym karateka, to wlasnie pod jego okiem stawialem pierwsze kroki, to on sprawil ze zafascynowalem sie karate no i moze na koniec powiem, ze to chyba od niego w Polsce mozna sie nauczyc najwiecej kata z poza shotokanu:)
--
Washi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
powiedzcie mi prosze was karatekow...
- Ponad rok temu
-
Shito-ryu w szczecinie
- Ponad rok temu
-