Jak cwiczyc?
Napisano Ponad rok temu
podzielcie sie ze mna swoimi doswiadczeniami jak mozezecie
Napisano Ponad rok temu
Ose!
Napisano Ponad rok temu
"Droga sztuk walki rozpoczyna sie po tysiacu dniach treningu, zas osiaga sie ja po dziesieciu tysiacach dni." Masutatsu Oyamaco trzeba zrobic zeby mozna bylo powiedziec ze sie umie karate
Trenuj wiecej niz spiszile godzin dziennie spedzac na treningu
Napisano Ponad rok temu
jak odp sobie powaznie na to pytanie to dalej Karate poprowadzi Cie samo ,jezeli trafisz na dobrego trenera.
Poczytaj stare posty tam juz ten temat byl poruszany pozdrowienia i duzo cierpliwosci,a karateka sam wie kiedy "umie "prawie nigdy nie doznaje tego oswiecenia :-) :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podsumowanie !!
trenuj staranie i tyle na ile wolny czas ci na to pozwala :-)
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam Sławek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie, jakie sa Wasz sposoby treningowe, co trzeba zrobic zeby mozna bylo powiedziec ze sie umie karate, ile godzin dziennie spedzac na treningu i jaki zaplanowac ich rozklad, czy treningi w dojo z treneram Wam wystarczaja???
podzielcie sie ze mna swoimi doswiadczeniami jak mozezecie
O długo czasu potrzeba, przynajmniej parę latek! Jak chodziłem na Kyokushin to miałem 3 razy w tygodniu treningi min. 1,5 h , w domu coś trenowałem. Chodząc na II sekcję, wydawało mi się że coś umiem. Przeszedłem na I sekcję- zawodniczą i wtedy dowiedziałem się o co w tym wszystkim biega .
Napisano Ponad rok temu
jesli juz trenujesz dluzej i zaczynasz czuc niedosyc to najlepiej zaczac odwiedzac zaprzyjaznione klubu...
pozdr!!
MX
Napisano Ponad rok temu
jesli zaczynasz to 2x 1.5h powinno Ci wystarczyc,
jesli juz trenujesz dluzej i zaczynasz czuc niedosyc to najlepiej zaczac odwiedzac zaprzyjaznione klubu...
pozdr!!
MX
zastanawiale sie nad tym... ale wydawalo mi sie ze chodzenie na inna sekcje to lekka przesada... co innego gdy mam juz jakiegos dana - wtedy wiadom - fajnie poogladac/pouczyc sie od innych...
wiem ze trenujesz juz dlugo. uwazasz ze dla zielonego paska to dobry moment zeby zagladac tez do innych klubow?
Napisano Ponad rok temu
zastanawiale sie nad tym... ale wydawalo mi sie ze chodzenie na inna sekcje to lekka przesada... co innego gdy mam juz jakiegos dana - wtedy wiadom - fajnie poogladac/pouczyc sie od innych...
wiem ze trenujesz juz dlugo. uwazasz ze dla zielonego paska to dobry moment zeby zagladac tez do innych klubow?
co to znaczy dlugo 20 lat 30 bo chyba nie 8 czy 10 .dla dziciakow pol roku to szmat czasu,ale dla zrozumienia tego co sie cwiczy nie wystarczy "10 lat"mimo ze mozna miec juz nawet 2 dan
Czy rozpetam burze??
Napisano Ponad rok temu
O długo czasu potrzeba, przynajmniej parę latek! Jak chodziłem na Kyokushin to miałem 3 razy w tygodniu treningi min. 1,5 h , w domu coś trenowałem. Chodząc na II sekcję, wydawało mi się że coś umiem. Przeszedłem na I sekcję- zawodniczą i wtedy dowiedziałem się o co w tym wszystkim biega .
Dlaczego od razu od 2 sekcji startowales ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Byk poszukiwany :)
- Ponad rok temu
-
kt