noo noooo niezly kwaDRat z Maczka {SMILIES_PATH}/smile.gif ....ile lat robiłes TĄĄĄĄĄ mase ???pozdrówki
Wlasnie mam szczesliwa "13" .... zaczelem w 1995 - 76kg wagi - 33 biceps {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Napisano Ponad rok temu
noo noooo niezly kwaDRat z Maczka {SMILIES_PATH}/smile.gif ....ile lat robiłes TĄĄĄĄĄ mase ???pozdrówki
Napisano Ponad rok temu
masa to jest to {SMILIES_PATH}/excl.gif naprawde jestes duzy {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif ja do ciebie to maly miki jestem {SMILIES_PATH}/crybaby.gif zaczelem w 2002 -62kg 29 w bicu {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/crybaby.gifnoo noooo niezly kwaDRat z Maczka {SMILIES_PATH}/smile.gif ....ile lat robiłes TĄĄĄĄĄ mase ???pozdrówki
Wlasnie mam szczesliwa "13" .... zaczelem w 1995 - 76kg wagi - 33 biceps {SMILIES_PATH}/biggrin.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pamietam jak w 2001 zaczynalem i plakalem ze mam 27 w bicepsie heheh a dojechalem do 41 w lecie ciczylem z przerwami i to sporymi a ostatnio 7 miesiecy przerwy i zjechalem do 37 teraz jest znowu 40 i jestem dumny z tego..
moi kumple ciesza sie z tego ze maja po 43 45 47 w bicepsie tylko ze jak zaczynali to mieli po 36 38 a nawet 40 co to za osiagniecie..
jak ja bym mial zaluzmy 36 w 2001 roku to dodajmy te 12,13 cm i mamy w 2008 roku 48 hehe przy wzroscie 172.. to by bylo cos..
ale sie rozpisalem i rozmazylem ehhh.
Napisano Ponad rok temu
no nie ma sie wlasnie co podniecac startujac z 38 i robiac 46 ja sam startowalem z poniezej 30....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niedlugo wrzuce hyhyKoksik dopuki nie wrzucucie swoich fotek to ci nie powiem kto jest wiekrzy..Obcy
ma dobre wymiary Ty tez . .pozdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hej. Nic specjalnego , łapka 47, przedramie 46 na prosto. Cyca, boków i barków nie robiłem od ponad czterech lat więc narazie nie mierzę. Narazie robię troszkę łapkę i sporadycznie nogę. Bliżej lipca zamierzam kupic nowy sprzęt, a od jesieni wezmę się za siebie na poważnie tzn. konkretny trening + cykl. Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hyhy wygladalbys jak papaj hyhyHe, he ale dojebałem z tym przedramieniem ( 46 cm) oczywiście 36 cm
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Zakładamy własne dzienniki treningowe!!blogi ;-) |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Shurikeny własnej roboty ? [wątek poetycki] |
MASTERS Of STEEL |
|
|
||
REKORDY |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Spodenki do biegania - komfort i rekordy |
Bieganie |
|
|
||
Nabranie masy poprzez stosowanie "diety", ćwiczeń z obciążeniem własnego ciała i aerobami - wypali? |
Trening dla początkujących |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Mefiu - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Mefiu - Ponad rok temu
- Ponad rok temu