Dobry "tekst" na ulicę.
Napisano Ponad rok temu
No więc nic się nikomu nie stało, a i problemów żadnych i tak nie było no bo i tak nic im nie zrobiłem (ani oni mi) a jeszcze koleś myśli że znam jego starego także już nawet raczej nie pomyśli o tym żeby mnie w przyszłości zaczepiać :-)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam[/quote]Chyba to działa tylko w miejscowościach wielkości Lemborka[/quote]
ale zadziałało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo na teksty i zaczepki w ogóle nie odpowiadam, ignorowac i dalej isc. Najskuteczniejsze.
A jak już, o leci znany chyba wszystkim tekst "już daje komórke" powiedział kapral wyciągając pałke teleskopową :-)
Bo ja to sie bić nie lubie, fuj fuj, brzydze sie przemocą trenuje czysto rekreacyjnie
Napisano Ponad rok temu
Bo na teksty i zaczepki w ogóle nie odpowiadam, ignorowac i dalej isc. Najskuteczniejsze.
Mimo tych wszystkich naszych tekstów, to właśnie ignorowanie takich tekstów jest najlepsze. Często pogadają, pogadają i po wszystkim. 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po prostu olałem :-)
Ofkoz to nie jest proste. Człowieka chuj strzela jak słyszy za sobą jakieś głupie teksty w stylu "ej rambo", "z iraku wróciłeś??". Aż chcesz ie odwrócić i połamać tajkiemu gałązki czy ożenić z teleskopem. A im dalej sie oddalasz tym głosniej krzycza :-)
czasami nie wychodzi mi ignorowanie, podchodze do kolesia/kolesi i pytam "wołałeś mnie?".
ale ignorowanie bezpieczny sposób, nie warto sie wdwać w cokolwiek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Na ulicy nigdy nie daj przekroczyc granicy jakiegoś 1,5-1m
Napisano Ponad rok temu
W czym chodzisz po ulicy?eee, czemu. mi sie raz zdazylo ze olałem 4 kolesi.
po prostu olałem :-)
Ofkoz to nie jest proste. Człowieka chuj strzela jak słyszy za sobą jakieś głupie teksty w stylu "ej rambo", "z iraku wróciłeś??". Aż chcesz ie odwrócić i połamać tajkiemu gałązki czy ożenić z teleskopem. A im dalej sie oddalasz tym głosniej krzycza :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moj kolega nie mial takiego szczescia. Od razu go zbutowali, potem okradli i za wiele nie gadali w miedzyczasie.
Pozdro
J.
Napisano Ponad rok temu
Tak powinno sie to robic
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
a prawda prawda ze czysta - i bez rozglosu. Z nienacka.
Tak powinno sie to robic
Pozdrawiam
poradnik domoroslego przestepcy? 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulica-forum dla leszczy
- Ponad rok temu
-
POMOZCIE TROCHE -czyli jak spunktowac goscia
- Ponad rok temu