Kurwa...a tak wogole to "Jak jest? "
Stefan ROX
Napisano Ponad rok temu
Kurwa...a tak wogole to "Jak jest? "
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myslalem ze to ma byc odpowiedz na "Jak jest?" sorryz tego co autor napisal CD napewno N , czyli stefan musi powrocic, oj musze jutro do autora maila napisac
Mradu, niemusisz pisac takich pustych postow , ktore nie sa ani pyttaniem ani odpowiedzia, bo to sie skonczy na opierdolce od adminow i modow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
E tam, zbyt monotonne by bylo. Tylko walenie konia i tyle...hmm a moze my poprawcujemy nad czyms takim jak MONTER's LIFE
Napisano Ponad rok temu
nieprawda, sa jeszcze koxy,proboszcz,grabarz,wiele sztuk walki,rayz-do,noi REKA MLOT!!E tam, zbyt monotonne by bylo. Tylko walenie konia i tyle...hmm a moze my poprawcujemy nad czyms takim jak MONTER's LIFE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie chodzisz?taki fajny topik i nic nowego od tygodnia.
a jak chodze wieczorami po ulicach, to wymyslam "dobre teksty" na wszelki wypadek, ale jakos zaden dres nie chce na moja komore sie polakomic :? i tyle inwencji idzie na marne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty men , co Ty masz z tymi gumisiami ? Kompleks jakis?Powiedzmy,że chciałem pokazać przez to , że jakiś gówniarz nie będzie mi pokazywał gdzie jest moje miejsce. Nie miałem zamiaru uniknąć walki, celowo to powiedziałem. Gumiś wyraźnie szukał guza.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu