Chodowla tykw!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziwne macie zainteresowania(a ja myślałem ,że ludzie z Capo to twardziele, a was tylko interesuje taniec i botanika hmmmmmm)
czlowieku, idz stad i nie pokazuj sie wiecej. o Capo wiesz GOWNO, czyli NIC. Po cholere wciskasz swoje 3 grosze, skoro nikt o nie nie prosi? Co sensownego wnosisz tym postem? KYSZ!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za wszystko przepraszam, lecz troche chumoru za szybko was z ruwnowagi wyprowadza???
Jeszcze ras prosze o wybaczenie, litości waszmoście :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wypierdalaj!!!
Wiem, że ryzykuje banem, ale w tym wypadku w słusznej sprawie...
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam wszystkich za wyjątkiem Kazama San za słowa, które zachwilkę napisze...
Wypierdalaj!!!
Wiem, że ryzykuje banem, ale w tym wypadku w słusznej sprawie...
Waszmość to chyba z chamów :wink:
Napisano Ponad rok temu
Panowie...wyluzujta... to jest fornum o Capoeira ,a nie Ulica...
ps. Jesli to Spajk w nowej formie to cofam to co napisalem powyzej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe jak to by sie prezentowalo na tle bambusa ... :? ( :wink: )
:wink: POzdro Campo
Napisano Ponad rok temu
w zasadzie to sie zastanawiam czym sie niby roznia od melona:))))
jak swoje do domu zaniose to moze jakos pstrykne kamerka..
a wzasadzie to kiedy zaczniesz zrywac i suszyc?jakies oznaki beda (same odpadna) albo co?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zjedz jedną i się dowiesz czy sie czymś różni :wink:w zasadzie to sie zastanawiam czym sie niby roznia od melona:))))
Ja zrywam gdy tykwy zaczną żółknieć, narazie jak widac są całkiem zielone, a co zatym idzie jeszcze rosną . Podejrzewam, że z 2-3 tygodnie jeszcze powiszą na krzaczku. Jak coś się będzie działo to oczywiście zamelduje. Ty też Bencao daj cynk gdy zaczniesz zrywać...no i FOTKI
Noite... tylko koleżanki :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Campo, oczywiscie kazdy kolega z podforum Capoeira dostanie po jednej tykwie, prawda prawda prawda ??
Nawet mi się chyba jedna należy co ? w końcu tyle was wkurzałem?????
Napisano Ponad rok temu
Obawiam sie, że Nic porzadnego nie bedzie z tych naszych nasion Benyja wrocilem z wakacji i na dzialce polookalem i moje tykwy sa prawie wielkosci viola * z 5 sztuk) ale jeszcze rosna bo posadzone w czerwcu/lipcu dopeiro...moze cos bedzie tylko powiedzcie czy wasze tez sa takie zoltawe jak melony i nie gladkie tylko troche dyniowate faldy maja? Cangoro wypowiedz sie bo od iebie mam nasiona:) campo wyslij mi zdjecia bo na stronce nie widac. mail masz w profilu
to co mi wyrosło rok temu różni sie zdeczka od tego co Campo pokazał na zdjeciach. Sadzac w tym roku myslalem, ze to po prostu ziema slaba.. zbyt późne zasadzenie.. albo jakies inne czynniki.. po tym co mi teraz rosnie jestem pewien ze to wlasnie nasiona sa do d.. najwyraźniej Tykwa to zbyt szeroko rozumiana nazwa.. na przyszly sezon poszukam po prostu Lagenaria vulgaris na Allegro.
Napisano Ponad rok temu
Campo... Dzieki za fotke bambusa ... Mozesz mi podeslac nasionka za pare miechow...
Napisano Ponad rok temu
gdzie sie podziewa moderator!? :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy są jakieś zawody w CAPOEIRA
- Ponad rok temu
-
PYTANKO:jj + capo?!?!
- Ponad rok temu
-