Klips bezpieczny?
Napisano Ponad rok temu
ale miałem też miłą przygodę z nozem- w zeszłym roku wracając z imprezy w wołominie zorientowałem się ze pochwa przy pasku jest pusta pochlipałem nad swoim qrewskim szczęścięm i pogodziłęm się ze stratą. Jakież było moje zdziwienie kiedy 2 dni póżniej kumpel przyniósł mi nożyk!!!! Wracasł z tej samej imprezy pare godzim po nas i ... zatrzymał się na tej samej stacji na której posiałem kosę!!! a że są niepowtarzalne no to ja rozpoznał jako moja własnosć
Napisano Ponad rok temu
zwykle w kieszeni z klipem na zewnątrz, jak nie ma kieszeni to wewnątrz spodni, bieganie, rower - bez problemu [ale co jakiś czas dotykam żeby sprawdzić czy nie zgubiłem [raczej taki nawyk]]
kilka razy podginałem [po wciskaniu za grubą gumę spodenek się odgiął]
jesli to jakieś sporty ekstremalne to można dodatkowo wiazać np. do szlufki
Napisano Ponad rok temu
Z paskudnie podziurawioną rekojeścią (co centymetr wywiercony otwór) - brzydka jak kupa.
Może ktos znalazł i chciał opchnąć?
8O jezu :blus:
ale to nie tego goscia - tamten mial mniej dziurek, jednak czy lepiej to wygladalo to przemilcze.
Napisano Ponad rok temu
smutny temat Panowie , wiem bo posiałem całe mnustwo nozy -i mimo ze nie były warte 500$ ani nawet 20 $ to dla mnie przedstawiały wartość emocjonalna a tej nie ma jak wycenić
kooniu, ty też ?
Jedyny ukochany, własnoręcznie robiony kozik, którego przez dłuższy czas nie zapodziałem, wisiał w skórzanej pochewce na szyji, a i tak w końcy go zgubiłem. Teraz nawet w opinelach wiercę dziurkę na linkę - nie majda się po kieszeniach i dzięki węzełkom szybko się wyciąga. Nie mogę tylko wymyślić sposobu na bezpieczne noszenie brzytwy ( bezpiecznego, ale pozwalającego na szybkie wydobycie, pochewka w skarpetce nie zawsze się sprawdza )
Zresztą przepraszam, to tekst na inny temat.
Napisano Ponad rok temu
Typowy przykład jak parę dziurek moża zupełnie spierd...ć zamysł autora oryginału.
Do dupy ... :dupa:
Napisano Ponad rok temu
Co jak co - ale ta Sebenza z dziurkami ........ wybaczcie MASAKRA!!!
Typowy przykład jak parę dziurek moża zupełnie spierd...ć zamysł autora oryginału.
Do dupy ... :dupa:
... nawet jeżeli te dziurska wydrążył autor
Napisano Ponad rok temu
['] ['] [']
... o jak mi przykro ...
Napisano Ponad rok temu
Tak na gorąco - po wczorajszych imieninach Mirosława, Spydercdo Navigator, który był sobie przypięty klipem do kieszeni jeansów ulotnił się .... ...może ktoś mu pomógł...
['] ['] [']
... o jak mi przykro ...
A takiego solidnego klipa miał .......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zajebista jest! zrresztą jak i folderki toma mayo
Napisano Ponad rok temu
czy tylko mi sie podoba ta sebenza?
zajebista jest! zrresztą jak i folderki toma mayo
Folderki Toma Mayo, ok...
ale perforowana Seb? Jakoś nie bardzo
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi o delikatne dogiecie klipa ale o wyprowadzenie nowego kształtu.Dotego jest potrzebne imadlo ( oczywiście przed wkrenceniem klipa owijamy go ) Nie wiem jak TY doginasz stalowe klipy w rekach? 8O
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz
a w jakich knifach doginales klipy?
Napisano Ponad rok temu
[nie ma kolekcji noży które bym codziennie zmieniał czy dobierał do ubrania ]
no i surefire e1e - ale to zdecydowanie nie jest nóż
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy hiszpanskie noze sa naprawde takie zle?
- Ponad rok temu
-
Eickhorn-Solingen Elishewitz-I Big Carbon
- Ponad rok temu
-
Maczeta
- Ponad rok temu
-
S30V czy D2?
- Ponad rok temu
-
Al Mar SERE 2000