Co o tym myślicie?
Napisano Ponad rok temu
Mithr radzil Ci kupic motylka i mysle ze to najlepszy wybor, podobno Herbertzy sa gdzies w tej cenie - w zyciu ich nie widzialem - ale mieszkam na nozowym zadupiu - jak znajdziesz w necie to powiedz gdzie bo ruskiego mam dosc a wiecej kasy za motyla nie dam
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. A może Corleone Buck Strider cię zadowoli? Cena ok. 120 zł, ale myślę, że na taki podręczny scyzor się nada. Dostaniesz jeszcze do niego cacaną pochewkę do noszenia przy pasku (możesz nosić też w kieszeni jak wolisz )
Napisano Ponad rok temu
120 zł ???? chyba ci sie aviator strefy walutowe pomiąchały.Sorki, że się wtrącam... ale jak kocham noże, to balisongami się poprostu brzydzę :blus:
P.S. A może Corleone Buck Strider cię zadowoli? Cena ok. 120 zł, ale myślę, że na taki podręczny scyzor się nada. Dostaniesz jeszcze do niego cacaną pochewkę do noszenia przy pasku (możesz nosić też w kieszeni jak wolisz )
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście chodzi mi o Bucka Protege Cena ok. 20$
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Widzialem kilka dni temu w W-wie w sklepie z pamiatkami w C.H. Land.
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Pytanie... Ka-Bar to solidna firma. A nie spotkałem się jeszcze z takim zjawiskiem. Tzn.: dobra firma = niska cena. Nie rozumiem. Nóż Ka-Bar'a za 20 czy 30 zł...? (Militaria.pl)
Sprawa jest prosta - Ka-bar zaczął firmować składane nożyki chińskiej produkcji - ceny w USA poniżej 10 dolarów. Nie powierzyłbym swoich palców tym urządzeniom...
Napisano Ponad rok temu
Pytanie... Ka-Bar to solidna firma. A nie spotkałem się jeszcze z takim zjawiskiem. Tzn.: dobra firma = niska cena. Nie rozumiem. Nóż Ka-Bar'a za 20 czy 30 zł...? (Militaria.pl)
Sprawa jest prosta - Ka-bar zaczął firmować składane nożyki chińskiej produkcji - ceny w USA poniżej 10 dolarów. Nie powierzyłbym swoich palców tym urządzeniom...
mogłem się tego spodziewać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakiego throwera qpic
- Ponad rok temu
-
MG Strider
- Ponad rok temu