Sen a przesypianie życia
Napisano Ponad rok temu
Więc o co tu chodzi? Mało energetyczne posiłki?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie dlatego ze mam zazwyczaj basen i trening w jeden dzien, czasem jeszcze pobiegam i spie 5-6 ( w weekendy 8 h na dobe ).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...bynajmniej u mnie tak to działa :-)
Napisano Ponad rok temu
Tak wlasnie przestawilem sie spowrotem na normalny rytm dzien/noc.
Ostatni tydzien przez bardzo ekscytujacy nowy projekt w pracy - nie spalem cala noc do rana a pozniej mnie scinalo okolo 8-9 i budzilem sie o 16.45 (co dziwne przez 5 dni punktualnie o tej godz.). Przez reszte dnia bolala mnie glowa i zle sie czulem - w nocy wracala kontrola. Nie polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz mi powiedziec jak niby mam sprawdzic w czasie snu czy przypadkiem nie mam bezdechu?
No ale okno bede otwieral na wszelki wypadek od dzisiaj :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja mysle ze to przez te wszystkie glupoty jakich sie nasluchamy w dzien - to po prostu meczy. Bo na studyjach to juz nie mam takich akcji
ale to tylko moja paramedyczna koncepcja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie ma??...mnie na studiach to zdarza się spać na wykładach..a wczesnie takich rzeczy nie miałem :-)Bo na studyjach to juz nie mam takich akcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanawia mnie jedna rzecz. Sypiam dość dużo. Powiediząłbym że za duzo. ciągle jestem zmęczony. Nawt w wkacje. Potrafie być spiący po przespaniu 15 godzin( raz sie tak zdarzyłoże przespałem 15 godzin-była godzina 15.00, połaziłem po domu godzine i poszedłem dalej spać na jakieś 4 godzodziny a potemo 23.00 znowu poszedłem spać). Często po szkole tak bardzo chce mi siespać że die spać an godzine lub dwie. Problem w tym że nei presadzam z pracą, nauka ani treningami. Kłade się średnio o 23-24.00 i śpie do 7-7.30.
Więc o co tu chodzi? Mało energetyczne posiłki?
Jest taka choroba narkolepsja, ktora objawia sie naglymi napadami sennosci (i snu ). Mozliwe, ze cierpisz na lagodniejszy jej przebieg. I to smutnie, ale nie wierze, ze ktorykolwiek z lekarzy "ogolnodostepnej sluzby zdrowia" jest w stanie to zdiagnozowac, bo pewnie nawet mu taka ew. do glowy nie przyjdzie.
Pozdrawiam i zycze kolorowych snow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
znow szpagat dla frajerow
- Ponad rok temu
-
Ziewanie na treningu
- Ponad rok temu
-
Złamanie nosa
- Ponad rok temu
-
Różnice miedzy treningami na siłowni!
- Ponad rok temu
-
Dieta dla zawodnika MA ??
- Ponad rok temu
-
Gdzie w W-wie sklep z ubiorem treningowym???
- Ponad rok temu
-
SW a Siłownia
- Ponad rok temu
-
Jak cwiczyc brzuch?
- Ponad rok temu
-
trening
- Ponad rok temu
-
Naciągnięte ścięgna