@TomekA , w tej co chodzi na 17:30 no i nie zdawałem bo ćwiczę dopiero od Listopada , a poza tym to nie chodze już od 2 tygodni bo mam naderwany mięsień lędźwiowy i niestety musze się oszczędzać ...
A właśnie mam do ciebie pytanko , bo w sumie to się tak wbiłem do tej grupy i niewiele wiem o tych wszystkich zasadach ... np. Czy jak płace te 80 zeta miesięcznie to w ramach tego można przyjść na treningi w inne dni niż ma początkująca grupa ? (Wtorek & Czwartek) Czy mógłbym się wpić np. na sparingi A jeszcze coś mi mówili o Zakrzewskiej ... że tam to jakieś siłowe , na workach są te treningi ... Oświeć mnie proszę
Ja cwicze dopiero od pazdziernika i uczeszczam na grupe pozniejsza, tzn. na 19 (mijamy sie w szatni
). Co do wbijania sie na inne grupy to na pewno smialo mozesz zostawac na naszym treningu, ale robimy raczej to samo wiec musisz rozwazyc sens podwojnego treningu.
. Co do sparingow to z tego co wiem sa one tylko w grupie zaawansowanej, do grupy tej przeczodzi sie od nastepnego sezonu, czyli od wrzesnia. Wczesniejsze wbicie sie na ten trening musisz ustalic z Gutkiem, jezeli uzna ze dasz rade to Oki
. Co do Zakrzewskiej to faktycznie sa tam fajne warunki do treningu, choc powierzchnia nie jest jakas powalajaca. Byly tam treningi w czasie przerwy miedzy swietami, a nowym rokiem. Jako ze czesc sekcji 2.02 wyjezdza na oboz beda tam treningi 11 i 12.02 o 16 i 17.30
Zycze rychlego powrotu do zdrowia